pratele vim ze o obleceni jsme se tu bavili uz vicekrat ale ja jsem lenosneee to vyhledavat takzerosim vas nevite kdo u nas v cr prodava letni obleceni z cordury apod bez tech vsech kokotin jako jsou tepelne vlozky apod opravdu letni s maximem vetracich otvoru s dir promokave i nepromokave HLAVNE NE CERNEbarvy ale SEDE+nejakou barvu(zlutou) s chranici(ne dres) popripadne kdo to dokaze usit a ma skusenosti s sitim tak mi zde prosim dejte nejaky odkaz nebo kontakt dekuji bohuzel i tak vdelany vyhledavac holubb nic u nas nenasel nejblize v nemecku v polu )jde mi o to aby jsme si to mohli odskouset atd piste piste piste Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Od této české firmy mám ušitou bundu i kalhoty. Musím řici, že i v letě super. Hlavně systém větrání bundy a kalhot. Je však pravda, že jsem si z jejich standardní nabídky nic nevybral a že mi ušili vše na zakázku podle mého návrhu.
to uz je na tom ta nase republika tak bidne ze se tady nedaji koupi ani hadry na motorku hloub poridil dobre ale kalhoty mu vyfoukli jajsem smirenej s tim ze si je asi necham negde usit to uz nikdo jinej nesije krom toho mostu?
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Hele, pěkný hadry na motorku začínaj už šít i vietnamci , včera sem koukal na pouti na fakt hezkou bundu, akorát tam jaksi nejsou žádný chrániče ! ... možná jim strčit do ruky nějakej starčí kousek jako mustr, třeba by to vylepšili !
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
vetnamce fakt ne ty nemusim nene
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
tak sem poridil doufam ze dobre Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
bez rukavu Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Upravil zmijon dne 07.04.2008 18:51
sluzba protihodnotou ale koupit se da treba tuhttp://moto-sport...b5cfb5f885Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
zmijon: joo idealni stav. Vetra to, ochrana super, vlastne jedna z mala moznosti jak mit nejak chranenej i hrudnik. Parada.
Taky mam v hlave podobnou myslenku.. chranicovou vestu a v lete MX dres, v zime teplou bundu bez chranicu.
BIGR:Já mám na léto tohle
v tom se urcite nespotisi kdyz tesne pred padem z motorky asi jo