Srdečně Vás zveme na 3. setkání motocestovatelů v Nedamově. Jsme velmi rádi, že se tato akce, díky podobným nadšencům jako jste vy, pomalu stává tradiční.
Kromě poznávání stejně laděných lidiček se můžete těšit na pestrý program, který v době psaní těchto řádek ještě není finální a bude průběžně aktualizován.
Opět se budou konat přednášky a besedy s motocestovateli. Účast potvrdili držitelé průkazu ZTP – Filip a Tomáš s tahounem Reném, kteří sebou přivezou diashow o jejich cestě na Bajkal. Sobotní večer ovládne Pavel Suchý s Jawou kolem světa!
Vychvalovanou OFF vyjížďku povede stejně jako loni Venca Horký!
Na vítěze ON orientačního závodu čekají hodnotné ceny a na všechny pak sobotní koncertování pohodového písničkáře Bati.
Možnost přespání v chatičkách nebo vlastních stanech s polopenzí.
Snídaně dle vlastního výběru, večeře dle nabídky hotovek hospůdky s panoramatickým výhledem na přírodní koupaliště resp. rybník (komu se vejdou do kufrů pruty, má příležitost).
Sobotní grilované prasátko ve speciální tajné marinádě místního kuchařského mistra!
Závazná rezervace na gsadventure@email.cz nebo na 608 067 212
Navštivte nás v obchodě: Moto Mělník, Pražská 3746
tomaspelant přiložený následující obrázek:
[234.05Kb]
Upravil tomaspelant dne 17.02.2016 16:01
tom3
tomaspelant napsal:
do Kundy ne do Nedamova. OFF s Vencou 9.30 hod orienták v 10.00 hod. Malej,ale dobrej srázek :-)
Tak jak Tomáši kolik vás tam tak asi bude ? Já se snad na chvíli zastavím ale ted ještě řeším na čem mám jet buť na sajdě a nebo na něčem jiném o dvou kolech
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Alda napsal:
Tak jak zdejší osazenstvo, kdo se chystá?
Zdar Aldo všichni asi jedou za Vévisem ale můžeme se někde scuknout a svézt a potom odp. nebo navečer se do Nedamova podívat ...
Aldo my také budeme vyrážet ráno ale cestou se chceme někde svézt kdyžtak jsem na tel. jo a oběd chci dát v České lípě .