Pozor na CHKO, už asi dva roky je v prostoru zhruba mezi Bělou p.B. - Kuřivodama - Mimoní a Mácháčem chráněnka, resp. je to součást CHKO Kokořínsko. Občas tam chytaj.
V oblasti Hamr - Stohánek - Blízalka jsou zas miliony cyklistů a jsou tam asi dva úseky kde není kam uhnout z páteřní asfaltky (aspoň ne na GS ).
Asi bych byl schopnej poslat mailem soubor bodů v .gpx z akce (off moto orienťák) před měsícem podle kterejch se ta trasa dá dát zhruba dokupy, měl jsem nahranou i trasu ale ukradli mi z auta tablet v kterým to bylo.
Čau, Tom
Já by jsem to sem takhle nevystavoval ať si to nemůže přečíst kazdej kdo půjde okolo..přecijen čím méně motorek tam bude jezdit o to déle to půjde než to bude někdo řešit..
per aspera ad astra
kubas napsal:
Já by jsem to sem takhle nevystavoval ať si to nemůže přečíst kazdej kdo půjde okolo..přecijen čím méně motorek tam bude jezdit o to déle to půjde než to bude někdo řešit..
Já sem teda rozhodně veřejně žádný trasy dávat nebudu, mám v tý oblasti najeto pár set kilometrů tras (spoluorganizuju Krocana a TKC), pokud někdo chce něco poradit tak přes PM nebo mailem, ale o trasy v .gpx jsem stejně z velký části přišel, mám to jen v hlavě
Čau, Tom
kubas - TKC má základnu poblíž Bezdězu a jezdí se to v podstatě odtamtud až po Ještědskej hřeben, podle toho kudy zrovna natáhnu trasu.
Je to přímo dělaný pro velký, jezděj tam Bigy, Supertenerky, Transalpy, Afry, myslím že i nějaký velký GS se tam občas objeví - sjízdnost samozřejmě ovlivní počasí, ale pokud není nějakej extrém tak projedou všichni, maximálně v nějtěžších úsecích s drobnou dopomocí (jezdí se ve skupinách)
Čau, Tom