Tak jsem pro zkoušku vyndal z vyfuku Remus revolution vložku a shořel mně blinkr. Motorku jsem s ním koupil. Výfuk je ukončenej oválem, mám k němu protokol a označení je RV1. Nevíte někde kde je chyba?
Upravil Palk dne 17.09.2017 16:19
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Stalo se mi to taky. Dal jsem zpátky DB-kiler a je to v poho.
Hold když je ten výfuk otevřenéj tak z něho jde trochu víc tepla pod větším tlakem... Mustang, Kyvačka 250, Suzuki VS600 Intruder, Suzuki VS800 Intruder, BMW R1150GS, Yamaha TDM900, BMW R1150GSA[/i]
tak to bych tipnul na chybnou montáž. Dej sem foto. Jestli máš otevřený svody bez katalizátoru, tak možná budou špatný ty... někdy mě příjde, že co kus to originál (hlavně, když to není originál od výrobce značkový koncovky a dělají to nějaký trubkomr.di doma v garáži) a možná ti to při spojení směřuje koncovku přímo na blinkr, což samo nesmí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Fotku mám jen zezadu, vyfotím to ještě zboku, ale jak ji sem dát.
Kat tam zustal, ale prijde mně , jako by ten výfuk končil moc brzo. Některé Remusy jak jsem koukal mají jako koncovku ohlou trubku směřovanou rovně dozadu. Ten můj vyfuk končí oválem a jakoby pod blinkrem.
Navchu na výfuku je kus plechovky abych to doblikal domů
Upravil Palk dne 17.09.2017 17:58
Palk napsal:
Fotku mám jen zezadu, vyfotím to ještě zboku, ale jak ji sem dát.
Kat tam zustal, ale prijde mně , jako by ten výfuk končil moc brzo. Některé Remusy jak jsem koukal mají jako koncovku ohlou trubku směřovanou rovně dozadu. Ten můj vyfuk končí oválem a jakoby pod blinkrem.
Navchu na výfuku je kus plechovky abych to doblikal domů
to je fakt dobrý to teda normální určitě není
Mr GS přiložený následující obrázek:
WanChuan napsal:
To že máš doklad nemění nic na tom že to takhle bejt nemá -))
Si to nakopni studené a dej si tam pačmák. Ucejtíš co ti to dělá a kam "...Fouká..."
Navíc sám vidíš, že je MOC vysoko.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
To vím takyyyyyy ,ale co je špatně?
Montaz v Nemecku... jeste tim dratem... to vis i turci v nemecki davaji doklad..
ale prd... drátem tam má chycenou tu plechovku... to si poradil myslím dobře v danné situaci, ale bastlič byl předchozí majitel
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přesně jak říká Servisák.
Holt tam máš fuCk z jiného bajku a někdo si ho tam namontíroval...
Pokud to jen půjde pust ho v držáku dolu. A možnná i trošku ven.
Ale to uvidíš co ti to dovolí.
Hlavně mně nikdo neříkejte, že jsem koupil motorku s drátem na výfuku. Motorka je od BOBA v supr stavu (podle Boba a já si myslím taky).
Źe je to špatně vím taky, ale kurňa Mám k výfuku papír, kde je jedna z možností motorka R1200GS motot-typ 122ED 6BA3 58+88 6BA3 92, tak co je blbě???????
Samo, že to zkusím nějak nabastlit, ale to jsem nechtěl.
no tak asi není nic menšího, než napsat výrobci mail s fotkou stavu motorky a třeba ti poví, co je špatně... sazím na špatnou koncovku
Tady jasně vidím, že konec koncovky je cca 15cm pod blinkrem a u tebe je cca 5 cm pod blinkrem, přitom uchycení vypadá stejný. Tak asi někde chyba bude...
Mr GS přiložený následující obrázek:
Mr GS napsal:
no tak asi není nic menšího, než napsat výrobci mail s fotkou stavu motorky a třeba ti poví, co je špatně... sazím na špatnou koncovku
Tady jasně vidím, že konec koncovky je cca 15cm pod blinkrem a u tebe je cca 5 cm pod blinkrem, přitom uchycení vypadá stejný. Tak asi někde chyba bude...
Ale podle tohodle obrázku mně připadá, že koncovka je stejně dlouhá, protože ta moje začíná až za stupačkou.
Takže asi špatný koleno od katu+držák.
Upravil Palk dne 17.09.2017 19:53