Po R nine-T Urban nejhezčí motorka posledních několika let
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jojo hned na první pohled jsem věděl, že by mi šla ;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Pro mě jeden z mála nástupců po 1150, jsem hodně zvědavý na seriové provedeni a začínám šetřit. Pro Guzziny jsem měl vždycky slabost a tohle skoro přesně odpovídá mím představám.
Upravil Miho dne 12.11.2017 09:46
Motorka to bude malá, podle fotek to má stejný pneu jako Ducati Desert Sled (ale jinou geometrii), když jsem zmenšil fotky, tak aby +- souhlasila velikost kol, tak se zdá Guzzi menší (Ducati má výšku sedla 860 mm, tohle bude podle mě tak 790-810mm). Ani přední vidle mi podle fotek nepřipadne, že by měla nějakej zázračnej zdvih.
Jinak Guzzi je malá fabrika, když už si dají práci s vývojem, tak to většinou vyrábějí...
Krasnej koncept. Na hodnoceni realnyho stroje je do roku 2018 casu dost, ale vypada skvele. Kdyz si dam vedle ni GS 850 (**** kdo ho potrebuje), ktery vypada, jakoby z prdele vypadlo Africa Twin, je tohle je bezesporu original.
Krasnej koncept. Na hodnoceni realnyho stroje je do roku 2018 casu dost, ale vypada skvele. Kdyz si dam vedle ni GS 850 (**** kdo ho potrebuje), ktery vypada, jakoby z prdele vypadlo Africa Twin, je tohle je bezesporu original.