Zdravím. Neřešil někdo z vás výměnu plexi na 1100gs. Potřeboval by jsem širší plexi v horní části a nemůžu nikde najít nějaké co by se dalo namontovat na tu mojí 1100. Jsem docela velkej 191cm a při jízdě nad 120 se mi hodně opírá proudící vzduch do ramen. Prostě víc než 120 s tím jezdit nejde. To co tam mám namontované je celkově úzké. Na 1150 jsem našel hromadu plexi různých tvarů a velikostí, ale na tu mojí střenku nic většího nemůžu najít. Děkuji za radu. Mám namontované toto plexi viz foto
lachym přiložený následující obrázek:
Ja mel na 11 MRA vario ale je fakt ze mam 182cm. Vytazeno az na nahoru a super ale 9cm je velky rozdil
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Tiež som mal na ex 1100ke MRA Vario, ale upravil som mu šírku vložením distancnych valcekov s dlhsimi srobami medzi tu plechovú konzolu a plego (dole tuším 2cm, hore 1,5), tým sa plego rozšírilo a bralo konečne aj ramena...doporučujem vyskúšať
A tu dieru co vznikla som vyplnil tými vnútornými krytkami s pôvodného origo plega, takže to aj dobre vyzeralo
Upravil patol dne 22.05.2018 06:46