tvl, když sem viděl ty rámy na kufry, tak mě polil studenej pot
Některý lidi jsou fakt zvířata.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Myslím, že tím prodloužil zdvih a kopíruje úpravu paraleveru od HPN. (HPN teda dávali vlastní kyvku, ale jde to i zbastlit z 11tky. Jaký je ale rozdíl v parametrech netuším.)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Taky mi nejde do hlavy, že když už to takhle zvednul, proč tam má silniční gumy. Na silnici je přeci ta úprava zbytečná.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
PavelDR napsal:
Našel jsem tuto fotku a kromě přední vidle mi tam něco nesedí.
Nevíte někdo jak a proč je ten zadek předělaný?
myslim si, ze delsi koncovy prevod nez u origa a umisteni pruziny s tlumicem tedy delsi zdvih, zda se mi, ze techto predelavek zadku je celkem dost,ale nevim zda to je lepsi z hlediska spolehlivosti.
Myslel jsem, ze u dvojventiluse zadek nes..e a u 1100gs ano, u dvojventilu uz se mi vys... a u 1100 ne, ale proto ze na nem zatim nejezdim.
Podivej se na stranky SWT Sport, je to v nemecku, oni delaji tyto upravy. Je tam predelanej ram a upravena kyvka z 1100 plus nejakej adapter na kardan. Ma tam i shop s cenami. Cena upraveneho ramu je cca 1400€ . Lukas