Pozeral som si vsetky prispevky no podobne som zatial nenasiel teda dufam, ze som neprehliadol. Preto by som potreboval radu ak by ste mi vedeli dat. Stalo sa mi ze som presiel zhruba 350km na vylet ubytoval som saa motorku zaplachtoval.Rano som sadol a miesto N mi ukazovalo zaradenu 2 potadarilo sa mi nastartovat cez spojku pocas jazdy mi ukazovalo spravne zaradeny iba 4,5 a 6 stupen. Presiel som cca 20km a odparkoval som do garaze v domnielke ze to je asi iba vlhkost. Vecer som sadol a vobec sa nic neznmenilo 2 zaradena na ukazovatelu a starter ani nepipol presiel som vsetky spoje cidlo bocneho stojanu a nic popozeral som ako laik vsetko co som mohol az ked som bol zufaly tak na dalsi den mi po x-krat skusania skocilo velke zelene N nastartoval a letel 6h bez zastavenia domov kym si to nerozmysli... Od vtedy som pobehal len tak 200km a nic sa nestalo podobne... No riskovat ci sa to stane znova nechcem... Chcel som dat do servisu ale priatelia mi odporucili tento web ze sa tu urcite najde niekto co bude vediet co sa deje... mam drobca R1200 GS / 2005 vopred vam dakujem za pomoc a dufam ze neotravujem ...
Odesel snimac zarazene rychlosti na prevodovce a zaroven se zapsala chyba v jednotce na spinac na spojce. Takze snimac rychlosti vymenit a spinac zkusit smazat chybu bud zacne fungovat a pokud ne taky novej.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Dik za radu. Viem to vymenit aj sam alebo mi nato treba servis? Na diagnostiku a mazanie asi aj tak bude treba... Dufam ze to nebude zase stat majland cidielko malinke... Musim si zohnat vlastnu Diagnostiku... Len mi je divne ze odvtedy mi to funguje... Este aj naradie som stratil musim si niekde kupit... Dufam ze smolu mam uz za sebou...