Ahoj lidicky tak se mi dnes prihodila takova vec mam jen jeden origo klic a nechal jsem si udelat kopii jde hure ale jde dnes poprve po roce mi kamos zamknul riditka a tady byl problem zamknout sly odemknout nikoli musel jet asi 20km pro origo a vse bez problemu odemkl chci se optat jak postupujete pri kopirovani klicu aby slapaly na vsech zamkach na 100% a jeste jedna vec prestavovali jste nekdy zamek ?aby byly vsude jen jeden kic ? diky vsem za odpovedi
Upravil jawan dne 18.04.2009 22:49
No,jelikož v klíči není žádný kód pro imobilizér, tak si myslím, že kopírování bude obdobné
jako u domovních zámků...
Jde o to, jak pocticvě to vybrousí..
Pokud to jen tak proletí a odfláknou, je možný, že jde odemykat hůř...
A když opíšeš, že origo klíčem to šlo v pohodě, tak to bude asi opravdu jedině špatným vybroušením kopie
Jinak jak postupovat - donést origo klíč a doufat, že to neodfláknou ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
No..tak napotřetí to třeba vyjde...
Ale spíš bych volil jinou firmu...
Otázka taky je,jestli není ten tvůj origu ož moc ošoupanej...
Pak by se mohli snažit, jak chtěli a stejně prd...
Ja som v Bratislave nenasiel ziadnu firmu co robia kopie orig. klucov na BMW motorky.
Tak som si dal urobit priamo v BMW, a stacilo im VIN cislo podla ktoreho mi urobia novy kluc.
Samozrejme som sa musel preukazat ze som majitel motorky a cena 28euro.
Jawan napsal:
to mi prijde jako neuveritelne jen podle vin a vse ti slape jak ma ?
To zatial neviem ci pasuje, lebo kluc mi pride az v utorok.
V servise si chlapik opisal cisla z technicaku a kluc nechcel ani videt.
Dam vedet ci bude pasovat.
jojozba napsal:
Ja som v Bratislave nenasiel ziadnu firmu co robia kopie orig. klucov na BMW motorky.
Tak som si dal urobit priamo v BMW, a stacilo im VIN cislo podla ktoreho mi urobia novy kluc.
Samozrejme som sa musel preukazat ze som majitel motorky a cena 28euro.
Průšvih bude v případě, že jsi tam měl měněnou skříňku...
Ale snad ne
Kluc podla VIN pasuje vsade bez problemov.
Na kufri sa mi stary kluc trocha zasekaval a novy ide ako po masle
Dokonca je aj v originalnom gumenom puzdre.
Tak ze vrelo odporucam autorizovany servis BMW.
Upravil jojozba dne 29.04.2009 22:05
parada dekuji jojozba za info zitra ho obednam v autecgroup chcou po me kopie technicaku velkeho + OP a zalohu 1000kč tak uvidime jak to dopadne v mem pripade
No, mě klíč udělal zámečník v Pardubicích na počkání za 60Kč. Klíč funguje jak má (spínačka, zámek helmy i origo kufry). Žádný problém
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Přestavoval jsem zámek na zamykání helmy ještě na Dominátorovi, protože byl z jiný motky a chtěl jsem to mít na jeden klíč. Zámek rozděláš, vytaháš ty kolečka, půl hodiny to studuješ než pochopíš jak to tam vlastně funguje a pak to zase poskládáš, vyzkoušíš, přeskládáš... až to funguje na tvůj klíč , no a pak seš rád, že nemusíš sebou tahat dva klíče
BMW F 650 GS Dakar mě prostě baví
u nas stoji novy u BMW 20 Euro, nedavno jsem [opet] objednaval, casto nekde zasantrocim
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Jawan napsal(a):
to mi prijde jako neuveritelne jen podle vin a vse ti slape jak ma ?
Ano, není problém.V Peugeotu mě to taky udělali.Vzali si jen VIN a za 14 dní jsem jej měl. Zkrátka není nic lepšího, jak vozit svůj VIN za čelním sklem auta....
BMW R 1100GS vzor kačer