zdravim.
mam otazku ci niekto vie pomoct. kedysi sa predavala redukcia na kyvetu CO2 na fukanie pneumatik. len neviem ci tu to niekto vyrabal alebo sa to dalo kupit na internete. ide mi o to aby som mal bombicku na fukanie pneu. male bombicky su drahe a nedaju sa naplnit. pri poslednom defekte som ich minul niekolko a po objednani z UK to nikto nechcel poslat zevraj kvoli prepravnym predpisom. tuto velku 150g mam doma a da sa znova naplnit a opakovane pouzit.
dakujem za rady
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[20.33Kb]
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Myslim, že je měl v nabídce Etovar, ale teď je tam nikde nevidim, zkus mu napsat, třeba by ti poradil. Měla by to být stejná bombička jaká se používala na závodních Jawách. Tady v tom inzerátu je aspoň foto jak by to mělo vypadat. https://motorky.b...utezak.php
Nebylo by lepší si pořídit malej kompresor? Zase jak často to použiješ. Já vozim malý bombičky, ale za posledních 10 let jsem nepíchnul ani jednou.
Ahoj
Používali se na soutěžních JAWÁCH. Součástí je šlahounek s mosazným šroubením, kterým se bombička spouští opakovaně (zašroubováním a vyšroubováním). Musí se to umět, plyn rozpínáním ventyl ochladí (zmrazí), ten přimrzne k bombičce, nejde vyšroubovat(vypnout) a kolo během 10-15 sekund bouchne jako prd. Škoda pláště. Kamarádi co se točí kolem soutěžních JAWIČEK umí šlahounek sehnat.
Ahoj BOBIK
Vlastnim adapter na foukani gum z CO2 kyvet. Kdysi jsem strilel tercovou CO2 pistoli TAU a redukci jsem sehnal s kyvetou ze SIFOSu. Adapter jsem videl kdysi davno i na eshopu SIFOSu.
Zkuste jim zavolat a poptat se.
Ja bych mel spíš jiný dotaz. Máte někdo zkusenost s redukci misto zapalovaci svicky? Myslim, ze jsem to cetl v nejakem cestopise, mozna Brezovar. Vysroubuje se svicka, odpoji vstrik a misto svicky se nasroubuje adapter se slahounkem a parkrat se zastartuje. Kde by se dalo sehnat a jak to vubec vypada? Diky
Riddle napsal:
Vlastnim adapter na foukani gum z CO2 kyvet. Kdysi jsem strilel tercovou CO2 pistoli TAU a redukci jsem sehnal s kyvetou ze SIFOSu. Adapter jsem videl kdysi davno i na eshopu SIFOSu.
Zkuste jim zavolat a poptat se.
Ja bych mel spíš jiný dotaz. Máte někdo zkusenost s redukci misto zapalovaci svicky? Myslim, ze jsem to cetl v nejakem cestopise, mozna Brezovar. Vysroubuje se svicka, odpoji vstrik a misto svicky se nasroubuje adapter se slahounkem a parkrat se zastartuje. Kde by se dalo sehnat a jak to vubec vypada? Diky
Da sa to vyrobit zo starej sviecky, rozbijes porcelan, narezes zavit, osadis hadicovou koncovkou, kusok hadicky, rozoberatelna spojka s jednosmernou spetnou klapkou, dlha hadicka a koncovka na autoventil. Musis to po klapku/spojku ale cele urobit priemerom a dlzkou aby to vliezlo do tej dutiny, urobit do dost pevne a na spodok sviecky NALEPIT gumenne tesnenie, alebo to urobit aby to vlieszlo do svieckoveho kluca
vdaka za odpovede. myslim ze som to kupoval z Sifosu. vyeralo to ako dal TomH obrazok. rozmyslam ci by to neslo naplnit vzduchom. lebo co2 sa roztahuje ked sa zohreje. ked by to bol vzduch bolo by to ok a mohol by som to potom normalne doplnit po pouziti a nemusel vypustat pneu po naplneni co2 aby som to vymenil za normalny vzduch. ale neviem ake redikcie na to idu. viem ze sa to plni vzduchom ako pri potapani co maju flase. ale videl som aj pumpu ktorou sa naplnaju plynove flase pri paintballe. https://www.aliex...2e0eS1V4CV
veci a redukcie na paintball https://www.paint...co2-f-ase/
Upravil xNOKIAx dne 14.10.2019 17:15
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza