Nemáte někdo zkušenost s ukazatelem paliva na FID neukazuje my poslední dvě čárky když je plná nádrž posledních cca 14dní. Občas se rozsvítí když jsem v náklonu, ale většinou jen tak problikne předposlední a zase zmizí. Sundaval jsem nádrž a kontroval konektor + kabeláž a vypadá v pořádku. Dík.
R1150 GS Adventure
Mám podobný problém,ale pouze jen s jednou čárkou.Problém je v nádrži,prý jsou tam takový dva zobáčky,jeden na rezervu a druhý na celou nádrž.Chce to rozdělat nádrž a zobáček přihnout.Já to budu dělat až s výměnou filtru a montáží rychlospojek.(teda Bohuš)
BMW R 1100GS vzor kačer
Jak píše Grog, v nádrži ( na přírubě co je čerpadlo a filtr) je potenciometr, kterej mění odpor podle hladiny paliva-jezdec potenciometru je spojen s plovákem.Sundat nádrž, demontovat přírubu, přihnout jazýčky - většinou to pomůže, ale někdy taky ne.
Já bych se chtěl zeptat, jak vám ukazuje palivoměr? Poslední čárka mizí a rozsvítí se rezerva, přitom v nádrži mám ještě 7 litrů. To je normální stav u 1100 GS?
Dík
Dan napsal:
Já bych se chtěl zeptat, jak vám ukazuje palivoměr? Poslední čárka mizí a rozsvítí se rezerva, přitom v nádrži mám ještě 7 litrů. To je normální stav u 1100 GS?
Dík
mě v nádrži když se rosvítí rezerva zustává tak 4 litry,a rezerva s mi rozsvítí až když zhasnou všechny čárky,ale je to jen o tom jak to kdo přihnul když měnil palivovej filtr,stačí aby trochu přihnul ten plovák a je to tím,jestli tě to hodně štve tak až budeš měnit palivovej filtr mužeš to skusit přihnout
Je u všech modelů stejnej plovák s potenciometrem v nádrži) konkrétně mě zajímá 850R vs. 1100GS) ?????
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
já to taky zkoušel měřit.Po rosvícení kontrolky tam mam ještě cca 6 litrů. rozsvicuje se dost brzo a mě to pak s...štve klidně bych plovák přihnul, ale jakým směrem?
mam 1150
hlavně, že je pivo ftlamě
Přijdeš přesně o půlnoci k motorce a odpojíš a zapojíš baterku
Hele jako fakt jsi nepřišel na to jak se štelujou jo? Jsou tam jen dva čudle a do těch štouchneš tužkou nebo něčim co není ostrý a ta číslovka se posune o jednu vpřed. Tot celej fígl. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
becka napsal:
já to taky zkoušel měřit.Po rosvícení kontrolky tam mam ještě cca 6 litrů. rozsvicuje se dost brzo a mě to pak s...štve klidně bych plovák přihnul, ale jakým směrem?
mam 1150
plovák dolu
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
becka napsal:
mam 1150
plovák dolu
Tak jsem do toho dnes vlezl, nejakej Nemec mi byl dluznej ty objimky u palivovyho fitru, ale pak jsem s nema uspesne dobojoval. Priste budu pripraven a vymenim je. Ted jsem to chtel mit slozeny. Objimky typu CLICK jsou proti osmičkám nebo co to je na filtru super. Casem pridam fotku.
Jinak mi FID taky obcas neukazovalo posledni carecku do plne nadrze, tak jsem malinko prihnul plovak dolu, snad to pomuze...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836