To jo ale nenyslim si ze vybirat mezi 1100 a 1200 je dobry. Rozhodl bych se asi na 1 druh to jsou nesrovnatrlny motorky
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
To jo ale nenyslim si ze vybirat mezi 1100 a 1200 je dobry. Rozhodl bych se asi na 1 druh to jsou nesrovnatrlny motorky
Mildo, co se týká poježdění, tak celkem srovnatelný jsou. Jen ta 1200 je o kousek silnější a hlučnější.
Co jsem si zkusil, tak je novější motorka o kousek pocitově lepší, ale jinak mě tam moc velkej rozdíl nepřišel. Až na ten kravál.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
Jsem tu novej a rád bych se povozil pár km na 1100 - 1200GS.
Našel by se někdo Praha a okolí kdo by půjčil ?
Za odměnu půjčím svou dakar bábu XRV 650 1989
Honza
Jsis vybral blbou dobu. Ve středu jsem se projel a zazimoval. V 5°C už to není žádná lábuž.
Ale já mám lego - základ je 1100 a zbytek co vyrobilo BMW do roku 2010
A navíc už jsem 30km za Prahou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
Půjčit obě nemohu, ale jezdil jsem na obou, tak subjektivně mohu říct, že 1200 je výkonově jinde, jde znatelně lépe za plynem a ovladatelnost v nízkých rychlostech, potažmo v lehkém terénu je pocitově mnohem snažší.
Co jezdím s kamarády (já 1100) oni 1200, tak když zatahají, tak já musím už celkem podrtit motor, ale furt stíhám. V zatáčkách, na vodě a na horších površích je to o srdíčku a tam mě zdržuje většina motorek, protože majitelé mají narozdíl ode mne mozek, tak to nemohu posoudit.
Každopádně 1100 je asi nejstarší GS, které bez úprav brzdí, jede, moc nežere a celkově stíhá dnešní provoz a zvládne i dálnici ve dvou lidech s kufry. Měnit za novější nehodlám, ale pokud bych se rozhodoval a motorku neměl, asi bych šel do 1200GS, protože 11tka je fakt už vrána za zenitem a už na ní nejde ani vše sehnat,tak to skládáme jak Kubánci americký auta. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /