chlapy co rozumíte elektrice muže miti nějakou spojitost to že my nesvítí hladové oko kontrolka benzínu a to že nejde proud do houkačky
pojistky sem kontroloval a sou dobré
když ho miluješ není co řešit
Koukám do schématu na 1150 GS a žádnou souvislost tam nevidím, jestli měří palivoměr a jen nesvítí oko bude to asi žárovka anebo ta krabička co jí má rozvěcet a to samý houkačka, zkontroluj relátko toho klaksonu, jinak to taky může být drát nebo samotný klakson
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
Koukám do schématu na 1150 GS a žádnou souvislost tam nevidím, jestli měří palivoměr a jen nesvítí oko bude to asi žárovka anebo ta krabička co jí má rozvěcet a to samý houkačka, zkontroluj relátko toho klaksonu, jinak to taky může být drát nebo samotný klakson
Přesně tak. Zkontroluj žárovku,případně ji vyměň a proměř vedení (dráty).
Pomohl bych ti,ale jsi trochu z ruky... Jestli si nebudeš s tím vědět rady,tak se ozvi a něco vymyslíme. Jako s Banďourem,když jsi zlomil klíč.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
diky kluci a to bigr těď sem se zasmál při zpomínce na ten klíč zejtra se na to kouknu akorát nevím jak poznám které je to relé kouknu na tu žárovku měřič už jde tak snad to bude žárovka
a ten klakson sem měřil proud a nejde tam jenže nevím odkud má jít
já sem spíš od dřeva než od elektriky no a když to nespravím dyk se určitě do konce prázdnin podkáme když né na cestě tak na zrázku co už zařizuju tak pak na to kouknem diky
fifa napsal:
diky kluci a to bigr těď sem se zasmál při zpomínce na ten klíč zejtra se na to kouknu akorát nevím jak poznám které je to relé kouknu na tu žárovku měřič už jde tak snad to bude žárovka
já sem spíš od dřeva než od elektriky no a když to nespravím dyk se určitě do konce prázdnin podkáme když né na cestě tak na zrázku co už zařizuju tak pak na to kouknem diky
já od elektriky tak trochu jsem a celkem vzato kousek, takže kdyby se to nedařilo vyřešit, jezdím celkem často přes Bavorov
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
fifa napsal:
já od elektriky tak trochu jsem a celkem vzato kousek, takže kdyby se to nedařilo vyřešit, jezdím celkem často přes Bavorov
jo to by bylo Pajo moc fajn já totiž na tu elektriku moc nejsem zkoušel jsem vynadat tu žárovku a taky mě to nejde respektive nevim jak odstranit ten kryt proto vyčkám až se z nekým poradím jak na to kdyby si jel přes ten Bavorov a budeš mít náladu a čas tak se mužem domluvit ja si uložim tvoje číslo nebo není problém abych se za tebou podíval já do čb je to co by kamenem dohodil tak se smluvíme