Hezky jsi ji dotloukl... taky se přidám... Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
[256.4Kb]
Upravil Kubrt dne 26.07.2009 14:33
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Hezky jsi ji dotloukl... taky se přidám...
no jo ve 130km/h kutululůůůůůůů od té doby se mi kámoši smějou že nejezdím rychleji ty si taky pěkně dopad, a náhodou neprodával se ten bigouš tady na foru
Ja mel zatim 2 lehci bouracky a ze zadku mam stipaci kleste
...musim ale uznat, ze mne pomala, plynula jizda fakt bavi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já tedka v rumunsku trefil kufrem psa.Asi tak v 80km/h mi po noze vyběhl pes a chytil jí kufrem přímo na komoru.Nějak sem to nepochopil ale hliníkovej kufr má bouli přímo na přední boční hraně.Naštěstí sem to ustál.
Kubrt napsal:
Hezky jsi ji dotloukl... taky se přidám...
no jo ve 130km/h kutululůůůůůůů od té doby se mi kámoši smějou že nejezdím rychleji ty si taky pěkně dopad, a náhodou neprodával se ten bigouš tady na foru
Jo jo,inzeroval jsem ho tady.Od prosince jezdí na Sázavě ke spokojenosti majitele
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
TomasMatura napsal:
Kubrt: chudák big :-( jak se to spravovalo?
čeče,ani nevim,když se mi to stalo,tak jsem byl doma na dovolený z mise,kam jsem se ještě vracel na 2měsíce a Bigouše mi opravoval kámoš ,který vlastní motoservis.Makal na něm během tech mejch posledních 2měsíců.Opravil ho naprosto precizně a pro mě za celkem slušnej peníz.
TOLI napsal:
Já tedka v rumunsku trefil kufrem psa.Asi tak v 80km/h mi po noze vyběhl pes a chytil jí kufrem přímo na komoru.Nějak sem to nepochopil ale hliníkovej kufr má bouli přímo na přední boční hraně.Naštěstí sem to ustál.
Ještě že se ti nezakousl do lýtka,prevít jeden A hlavně,středně velkýho psa ustojíš v kolenou