Čus, pokud by někdo chtěl provětrat hrošíka na autodromu v Sosnový 11.8. od 17 00-19 00 za 400Kč, tak sou ještě volná místa! Tak přijedte, ať tam nebojuju sám
PrillerPips přiložený následující obrázek:
[15.33Kb]
Upravil PrillerPips dne 06.08.2009 21:46
To je v úterý, počítám správně? Tak to já bych snad i přijel. Kdo to pořádá, kam je třeba se nahlásit? Nebo jsou to volné jízdy přímo autodromu s registrací až na místě? Dík za info.
my jsme v Sosnový 18-tého, tedy pokud zdravotní stav po Hicksově road testu dovolí...a měli bychom tam být a jezdit celý den...vždy max. 10 moto na trati...
Vjetrnik napsal:
my jsme v Sosnový 18-tého, tedy pokud zdravotní stav po Hicksově road testu dovolí...a měli bychom tam být a jezdit celý den...vždy max. 10 moto na trati...
kdyz si budes porad opakovat:
- nebudu predjizdet vozidla v protismeru, po zadku, po dlazkach a bez znameni o zmene smeru jizdy
- nebudu predjizdet vozidla v protismeru, po zadku, po dlazkach a bez znameni o zmene smeru jizdy
priste bys uz mohl byt do 18teho okruh-ready.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
to je škoda že sem to nevěděl dřív, udělal bych si volno! Kdyžtak bych mohl možná odpoledne aspoň na kukačku, když bude plno...
PrillerPips napsal:
Tak akce byla vydařená, jenom musím objednat nové Touratech kryty ventilových vík
mne by zajimalo jestli bys ujel i Vjetrnikovi a Petrovi (NP)....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PrillerPips napsal:
Tak akce byla vydařená, jenom musím objednat nové Touratech kryty ventilových vík
mne by zajimalo jestli bys ujel i Vjetrnikovi a Petrovi (NP)....
To nevím, rád bych si s nima zajezdil, tak se někdy přijedte podívat za mnou do Harrachova, možností svést se je tam dost, do Sosnový už letos asi nepojedu, připadám si tam jako ňákej Koudelka Ted naposledy mě natáčel kluk s SMT-R na video, tak až to nějak sestříhám, tak to sem vlepím