Tady je něco, co by se mohlo někomu hodit jako inspirace při tvorbě a uchycení přídavek na 650... http://faq.f650.c...htsFAQ.htm...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Na to, že máš v profilu bydliště California, tak máš ty světla strašně malý Až evropsky malý. Neklepu si amici na čelo když tě s nima viděj?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Proc maly?? to nechapu. Fakt ne. svitej o mnoho vic kde jaky nahrazky a mne to staci. Normalne jezdim jenom s jednim. kdyz zajedu nekde do sracek v noci a potrebuju posvitit tak bouchnu druhy. Fakt svitej dost dobre, hlavne pred masinu
Protože, když najedešna nějaký stránky, tak amíci dávaj na motorky příšerně obrovský světla. Ty jsi vyjímka, jseš z evropy Těch fotek se najde i tady na stránkách dost. Zkusím pohledat.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
To tam musíš potkávat mnohem častěji. Mě osobně se víc líbí ty tvoje malý.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal(a):
Na to, že máš v profilu bydliště California, tak máš ty světla strašně malý Až evropsky malý. Neklepu si amici na čelo když tě s nima viděj?
motorkáři z USA maj k tuningu úplně jinej vztah než Evropani
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[45.51Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jono. Taky se me libi vice ty maly a proto jsem si je tam dal. Ale najdes tu hodne jedincu co maji lampy jak na vrtulniku.
Nekdo to tam dava z jednoho prostyho duvodu. Jezdej BAJA /cti baha/ Spanelsky "J" se cte jako "H" . Takze ty maly svetla jim jsou na JOVNO.
Je to zavod v mexiku a jede se i v noci a potrebujes asi hodne videt tak proto. Mrkni na www.piaa.com delaj hodne svetel. maly velky hranaty kulaty ale ty ceny jsou jinde.
MartasUSA napsal(a):
Jono. Taky se me libi vice ty maly a proto jsem si je tam dal. Ale najdes tu hodne jedincu co maji lampy jak na vrtulniku.
Nekdo to tam dava z jednoho prostyho duvodu. Jezdej BAJA /cti baha/ Spanelsky "J" se cte jako "H" . Takze ty maly svetla jim jsou na JOVNO.
Je to zavod v mexiku a jede se i v noci a potrebujes asi hodne videt tak proto. Mrkni na www.piaa.com delaj hodne svetel. maly velky hranaty kulaty ale ty ceny jsou jinde.
No já si chci ty PIAA 510 koupit na 1200 GS, ale v CR nejsou a z USA je koupit neumím
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Ak zmáknem vložiť foto mal som 650 gs rv 06 ktorú som predal na vianoce 2009 tam som mal prídavné svetlá a bolo to naozaj super umiestnené hneď pod smerovkou z vnútornej strany prípadne možem poslať foto na mail. neviem tu vkladať fotky
r 1200 gs - 09
Teď koukám na tohle - už je to v DE v nabídce jako příplatek - jen je blbý, že v místě toho úchytu mám nandanej zobák ...... Nezná někdo o tomhle podrobnosti - jestli to jde na GS 2008-2009, jezstli to jde se zobákem atp.
Tom_P přiložený následující obrázek:
[70.28Kb]
Upravil Tom_P dne 09.02.2010 20:41
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i