to Morabo: i z Yamahy mi psali, že se jim má úprava fakt moc líbí...ještě aby dorazil z anglie ten šusplech a potom na vánoce by měly přiletět z US slidery do os kol...
A než ji naložím, asi rovnou aplikuji ten Tvůj sprej na motor
Vjetrnik napsal(a):
objevil jsem docela zajímavou úpravu...v US za cca 17tis. je k dispozici na WRko kit 290ccm...
plus existuje komplet sportovní svody s koncovkou...
takže pokud by člověk jednoho dne měl pocit, že mu chybí výkon, lze lehce upravit
hele ale nerikals princezno, ze enduro by melo byt co nejtissi?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: taky neříkám, že to pořizuji...a když, tak bych začal tím kitem ...navíc žena je zásadně proti laděné soustavě, právě ze zištných důvodů...a stejně, dnešní výkon jí bohatě stačí
A my ostatní v případě nedostatku uděláme co? Koupíme si přeci Husaberga, no né?
Upravil Vjetrnik dne 02.12.2009 08:40
to Morabo: ještě není první várka doma, tak nejásám...
Tohle jsou doplňky, které má v nabídce přímo samotná Yamaha-US. Ono vůbec v porovnání s evropou tam těch doplňků mají v nabídce fakt hodně: http://www.yamaha...0/0/1.aspx
Vjetrnik napsal(a):
Tohle jsou doplňky, které má v nabídce přímo samotná Yamaha-US. Ono vůbec v porovnání s evropou tam těch doplňků mají v nabídce fakt hodně: http://www.yamaha...0/0/1.aspx
Hezký věcičky!
Jinak výběr nových pneu je dle vašeho využítí naprosto smysluplnej.
Maiali nel Fango!
to Boris: ta je již vyřešená, resp. zatím jen nerealizována...půjde celý pryč
Ale to až po první garančce. Po včerejším trápení mé ženy, kdy origo Bridge na namoklém podkladu fakt nedržely, takže nakonec jela na KTM a já se klouzal na WR, jsem došel k závěru, že dozajetí motorky absolovuje maximálně po polňačkách a po místních silničkách. Po servisu 1000km přijde na řadu montáž všech objednaných doplňků (měly by přiletět už za týden), přezutí na ostré pneu a demontáž držáku značky (přes svátky se nechá udělat maličká, jako mám na EXC). A potom to bude teprve ONO...