Všechny vás tady zdravím. Před časem jsem pořídil 1150 GS. To je mazlík. Mám na ní držáky orig. plast. kufrů a nějakou zadní plotnu - viz foto. Poraďte, je to plotna na orig. kufr BMW? Zároveň se zeptám? Neprodáváte někdo tyto tyto originální plastové kufry? Díky za radu.
danny přiložený následující obrázek:
Ahoj, ta plotna je na originální BMW kufr. Jedny postranní jsou zrovna v sekci Inzerce, nabizi je ChipTDM. Jestli ale můžu, tak ty plastové jsou sice hezké, ale docela malé a ne moc praktické. Já s nimi strávil dovolenou s manželkou a prodali jsme je a kupujeme hliníkové. Cenově je to sice trošku jiné, ale užitek z toho bude určitě větší, nakonec, GSo jsme si nekoupili na 2 sezóny, ale na pár let a cestování. Tolik má zkušenost, motorku máme od jara. Jinak gratuluji ke koupi!
paulik78 napsal:
Ahoj, ta plotna je na originální BMW kufr. Jedny postranní jsou zrovna v sekci Inzerce, nabizi je ChipTDM. Jestli ale můžu, tak ty plastové jsou sice hezké, ale docela malé a ne moc praktické. Já s nimi strávil dovolenou s manželkou a prodali jsme je a kupujeme hliníkové. Cenově je to sice trošku jiné, ale užitek z toho bude určitě větší, nakonec, GSo jsme si nekoupili na 2 sezóny, ale na pár let a cestování. Tolik má zkušenost, motorku máme od jara. Jinak gratuluji ke koupi!
jj musím potvrdit, že ani mě origo kufry moc nevyhovovali, měl jsem je na 850R a teď co mám na GS hliníkový krabice, tak ty si nemůžu vynachválit. Prostě do nich naházím co potřebuju a jedu. a ještě porád tam mám spoustu místa....
Když jedu, tak jedu.
S origo topkejsem co je na něj tahle plotna, jezdím skoro 10 let, cca 130.000 km a to včetně terénu. Někdo říká, že jezdí jen s bočními kufry kvůli těžišti, já to jako handicap nevidím, naopak na tom zadním kufru oceňuju uzamykatelnost a rychlý přístup během vteřiny. Boční jsem měl nějakou dobu origo plastové, ale co jezdím víc v terénu, tak AL. Jo, jen mi topcase jednou upadl, tak je na plotně pro sichr pojištěnej ještě šroubem..