Znám osobně pana majitele R.P. a umí i komplet celej výfuk, ale mě se ty výfuky prostě nelíběji ale je to každýho vkus! a pro někoho hraje do noty i cena!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak si kup v TT Remuse mužeš si vybrat dva druhy a od každeho dvě varianty materialu a máš renomovanou firmu! Já mám komplet Remus koncovku Hexacone titan a je to superiozní sic trošku dražší,ale co je dnes levnéé.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
nazdar chlapi tak to tady pročítam jestli ten nebo onen výfuk,taky to chci něčím osadit ale co kufry?vejde se každej ladák pod držáky od Grave?sám to nevim a pak co s tím?dík M.
Tomas1200GS napsal(a):
Mám to docela shlédnuté,Akrapoviče nechci. Rozmýšlím se mezi Hexacone nebo 2BR.
Proto se ptám, jestli ho někdo nemá odzkoušený
Urcite napis cos vybral!M.
Vybral bych si design 2B nebo Mivv se zvukem Zard!
Scheisse Reise, to je ale vybírání Zatím to opravdu vyhrává 2B, dám vědět. Nejdřív zjistím cenu v za velkou louží, mám tam kolegu, tak dostane domácí úkol.
Tomas1200GS napsal(a):
Mám to docela shlédnuté,Akrapoviče nechci. Rozmýšlím se mezi Hexacone nebo 2BR.
Proto se ptám, jestli ho někdo nemá odzkoušený
Urcite napis cos vybral!M.
Vybral bych si design 2B nebo Mivv se zvukem Zard!
Scheisse Reise, to je ale vybírání Zatím to opravdu vyhrává 2B, dám vědět. Nejdřív zjistím cenu v za velkou louží, mám tam kolegu, tak dostane domácí úkol.
Tak to jsme na tom podobne. Ten Mivv neni spatnej ale uplne me nepresvedcil z tech malo videi co jsou na tube. Zard vypada designem naprosto super - jenze zase me uplne nepresvedcuje dilensky zpracovani. 2B ma super zvuk, vypada ok a je to renomovana firma. Cena za louzi je celkem dobra - mrkni na ebay. Jedny co to kazi je clo resp dph kdyz si to nechas poslat. Pokud tam nekoho mas tak se to da poslat bez udani hodnoty a to mas potom tak 50:50 ze to otevrou a doplatis to...
Kazdopadne jestli neco vyberes skus postnout nejakej zvuk nebo fotku!
P.S. jak pisou Britsti kolegove - koncovka je stene na nic, potrebujes svody bez katu! Ale clovek si neco musi nechat na potom... :-)
K Vašemu tématu jsem našel totok [url][http://www.youtube.com/v/zLhHGGqwCSU/url]
nad alkoholem jěště nikdo nezvítězil.....
....jenom moraváci remizovali