Nazdar, to je ten o kterým jsem ti říkal, když jsi byl se Zmijonem u mě. Kiláků bych se nebál, jestli se na něj pojedeš mrknout, tak zkontroluj celkovej stav-tenhle kousek vypadá, že opravdu jezdil jen po silnici-ten kdo jezdí do terénu by si tam nedal zadní karbonovej blatník. Na fotkách vypadá dobře, je tam fůra doplňků a cena taky není špatná vzhledem kročníku.
Prijde mi to taky slusny, ale podle samolepky na celnim plexy http://www.motoin...=&f9=&f10= bych rekl, ze byl i v maroku. Ale ono to nicemu nevadi.
Jinak doplnku je tam habadej, myslim, ze do ni asi jinak nebudes uz investovat. No a ma velkou nadrz. Ja bych do toho sel
Prodává to maník z karviné,nějakej Pavel.Kluci od nás z varaderoklubu s ním byli v r. 2006 v maroku na varanech a ty jak známo jsou stavěný na pěkný cesty a podle fotek a reportáže to žádnej offroad nebyl.
Inzerát i fotky vypadaj dobře - rozhodni se podle konkrétního technického stavu, na fotkách nemusí být některé věci vidět. Pokud to bude bez vady, asi by to stálo za hřích. Ivan
Jeste se podivej zde: http://www.alukuf...enture.htm
Standa Sihovec, co dela kufry Sherpa prodava svoji masinu. Jen se mi nejak nezda ten tor 2000. Myslel jsem, ze advencry se delaly od roku 2002.
jojo-vim o ni.rok 2000 je chyba, v jinem inzeratu uz pise 2002 a ta z karvine je u mne favorit-snizene sedlo/merim 178 cm/, 30 litru nadrz, vic doplnku+2 nove sady pneu+alu kufry, tankvak atd.v annonci inzeruje manik z dvora kraloveho adventuru dovezenou z venku.v nedeli jsem tam jel a byl docela zdesen.cena 238, slevil 10 ale moto na prvni pohled vypadalo tak na 300 000 km.najeto 36 a kombinackama servana matka na tachaci.moto vypadalo hodne pouzite a pritom na fotkach dobre.takze v kolonce nakup GSa je prnich tisic korun za projety benzin.ale to k tomu patri...
Některý lidi jsou hovada. Nechci nikiho nařknou, já tu motorku neviděl, ale už jsem se setkal s lecčím a hlavně i u aut. Kámoš si koupil Kangoo s tim, že vedle něj spadnul strom a poškodil střechu. Byl za slušnější prachy než normál, ale to auto snad přejel parní válec. Hold bydlí daleko a neměl mu kdo poradit. Nicméně auto jezdí, ale vrstvy tmelu praskaj a praskaj.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Prodává se originál snížené sedlo, stojí tuším něco kolem 7000,-. Já to vyřešit snížením původního šikovným čalouníkem, psalo se o tom na i na fórech Boxeru Morava a Motoklubu BMW. Cena snížení = 600,-, kvalita vynikající. Ivan
Jde asi především o pohodlí,zkoušel jsem 1200gs s orig nižším sedlem....jsem holt krátkonohej ale na zem jsem dosáhl v pohodě.Strašně se mi líbí ten novej edvenčr,myslel jsem že je vysokej jak koza,ale když jsem se na něj vydrápal i na zem jsem dosáhl.Sice jak baletka,ale už jsem se naučil vysedávat tak že jednu nohu mám na zemi celou Když všechno dopadne dobře,příští sezonu bych chtěl osedlat 1200ADV a už špekuluju nad sedlem.Viděl jsem u TomaseTT v katalogu nějaký sedlo od firmy KAHEDO,ale nevím jestli jde dát na ADV.
Swat: kdyby ses mohl stavit, rád ti ukážu snížený, i extra snížený a zrovna tady máme i ADV takže se na to dá sednout a porovnat to. Podle mě je to extra snížený už moc tvrdý ale pro někoho to je jediný řešení. Provedení toho Kaheda je hezký, nekloužeš na tom a ani spolujezci prý nelítají při brždění.. Podle mě se sedlo musí vyzkoušet, těžko to kupovat podle fotky.