Vlastním již dva roky bmw 1100gs a ke konci loňské sezony mi začal prosakoval olej na obou stranách pod hlavami, rozhodl jsem se těsnění vyměnit, zakoupil jsem nová těsnění v car servisu v praze a teď mne v nejbližší době čeká výměna. Chci se zeptat, zda mne čeká při výměně nějaké úskalí, abych něco nezanedbal? Dík rosta.
Ne ne, vím že těsnění pod víkem je gumové, mne to močí pod hlavou, takže teď studuju manuálek a v nejbližší době se do toho chci pustit. dík za odpověď. rosta
havran napsal(a):
Vlastním již dva roky bmw 1100gs a ke konci loňské sezony mi začal prosakoval olej na obou stranách pod hlavami, rozhodl jsem se těsnění vyměnit, zakoupil jsem nová těsnění v car servisu v praze a teď mne v nejbližší době čeká výměna. Chci se zeptat, zda mne čeká při výměně nějaké úskalí, abych něco nezanedbal? Dík rosta.
...poradí někdo Rosťovi?
...taky mne to čeká, tak ať vím do čeho jdu ...díky
Bacha na rozvody. Mineš se o chlup a jen jednou a máš co dělat. Tak nějak bejt váma bych to svěřil někomu kdo to trochu dělá a ví co a jak.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
No fotky se mě někde stratili abych vás trochu postrašil.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jak píše Cycli - pečlivě nastavit rozvody. Nějakej větší zádrhel (pro toho, kdo motory dělá) tam není. Snad jen, že někdy jde dost blbě povolit šroub M10x70 - chce to mít dobrej vercajk
Nějaký foto mám na "rajčeti" : http://tonda1200....ek_008.jpg http://tonda1200....ek_020.jpg
Upravil Tonda dne 22.02.2010 07:26
havran napsal(a):
Havrane,prosímtě,na kolik vyšlo to těsnění,mam stejny problem,pokud jedu hodne rychle cca nad 150 tak mi taky začíná pod hlavou pidit olej.