Osobne jsem zvolil Arai VX3 a motokrosove bryle, pod Tour X pro me moc tahne ze spoda a v offroadu tam bude litat i prach, coz s brylemi nehrozi. Jezdil jsem jen v integralce, ted posledni sezonu krosva helama a bryle a sem maximalne happy. Je mi to dokonce prijemnejsi.
BMW R1150GS MY02
Na netu jsem ani challenge nenašel.........ale já jezdím s tour x2 a řek bych že toto je jen barevná varianta tour x,protože když jsem vybíral tu svoji tak ji měli v nabídce.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No,když je teplo tak pohoda.Déšt nevadí,do helmy nijak neteče.Horší je ted to chladnější počasí.Byl jsem se projet když bylo -2st a hlavu jsem měl jak v mrazáku.Zespod do ní pěkně foukalo.Možná že enduro helma od bmw by byla o něco lepší,je vepředu více stažena dolů a je o 200g lehčí než arai.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
No,když je teplo tak pohoda.Déšt nevadí,do helmy nijak neteče.Horší je ted to chladnější počasí.Byl jsem se projet když bylo -2st a hlavu jsem měl jak v mrazáku.Zespod do ní pěkně foukalo.Možná že enduro helma od bmw by byla o něco lepší,je vepředu více stažena dolů a je o 200g lehčí než arai.
Díky Swate a kukla nebo nákrčník který končí na bradě nepomůže ?
ARAI Tour už je doma (viz foto ) , jen by mě zajímaly ty typy Tour X a Tour X 2 jestli to jsou modely na určitý rok 05-06-07 nebo jaké jsou rozdíly ?