přemejšlel jsem o nějakém kompresoru na 12V má někdo nějaké typy
existuje nějakej americkéj prý malinkej a dost výkonej
tak typy sem
když ho miluješ není co řešit
Upravil hicks dne 03.06.2010 21:09
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
adventure73-pardal napsal(a):
Jeden opravdu malej mozna dam do shopu, zatim se testuje, je opravdu malej ale gumu nafoukne na 2Atm za cca 10 minut :-) ale jako nouzovka lepsi nez nic.
Ten orlík co tu na něj upozornil Peacemaker vypadá pěkně (pokud to není nějaká čína pro ně dělaná). Cena je super.
Já jedu zítra nechat předělat auto na LPG a tam nabízejí nějaký ten set včetně kompresoru na opravu pneu. Tak jsem zvědav co mi pán nabídne - eventuelně potom poreferuji...
Já to na moto řešil objednávkou sady na opravy pneu - knoty atp... a má v tom být i bombička se stlačeným vzduchem včetně adaptérů a neoprénového obalu. Už jen čekám až mi tu sadu přivezou.
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Vozil sem kompresor asi co psal Toli, byl levnej + jsem ho očesal o plasty a pak byl i malinkej. Jenže výkon byl taky slabej + je to citlivý na nečistoty a vlhkost - tak jak jsem to vozil já v moto tak sem to použil asi 3x a výsledek nic moc. Gumu to fouká dlouho - hrozí vybytí baterie + se to vys..re zrovna v nejnevhodnější chvíli. Vrátil sem se ke klasický pumpičce - dvoupíst s co největšími písty- ta funguje kdykoli a kdekoli, nezabere místo nic neváží a nic nežere. Prostě pro mě optimum pro občasný defekt bez možnosti jiného řešení.
Dakar 650, HusaberG
Zdravím, scháním kompresůrek kterej bude schopen , nafouknout a zároven i vyfouknout vzduch . nemáte někdo nějakej , pokud ano kde se dá koupit .Pokud scháníte něco hodně malého tak HD má patent na foukání pneu přes svíčku na válci, je to vykuchaná svíčka s hadicí na připojení na pneu.
MichalGS napsal(a):
Mám tento, myslím, že kvalita velice slušná a je sakra malej
Pánové, mám ho taky a naprostá spokojenost. Na rozdíl od několika česko-čínských výrobků tento skutečně pracuje a to dlouhodobě. A pro Pražákiy - viděl jsem ho např. v Hondě na Jarově.
o sade Slime uz sem slysel a prej dobry ja sem koupil za par penez kompresurek v OBI a je naprosto k nicemu madracku sem foukal 10-15 minut otres chtelo by to otestovat