Desítky vesnic po celé zemi našly nový trik, jak zpomalovat řidiče. Značku oznamující začátek a konec obce posunují až na kraj svého katastru, a auta tak jezdí padesátkou i v místech, kde není široko daleko žádná zástavba. Policie ale nyní ohlásila, že hodlá tomuto trendu udělat přítrž.
----
poznamka: presne tohohle jsem si vsiml letos v Hornich Uhrach... spolu s drsnym merenim bezna praxe tam.
* politicky nekorektni komentar smazan *
Upravil hicks dne 22.07.2010 11:27
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Janek napsal(a):
souhlas s tou šikanou...
ale asi jsem to nepochopil s těma Ležákama... na takovýhle výroky bych byl setsakra opatrnej
ja se asi nikdy nepoucim
17 cm
Janek napsal(a):
souhlas s tou šikanou...
ale asi jsem to nepochopil s těma Ležákama... na takovýhle výroky bych byl setsakra opatrnej
ja se asi nikdy nepoucim
vis co, to je tvoje vec...ale pak nechapu, že ve vedlejsim vláknu chceš uctívat památku jednoho motorkaře a pak sem napíšeš takovejhle slint...
boze... kdyz uz si nejdou koupis nemecka motorka, mel bys mit smysl pro nemecka politicky nekorektni humor.
a uprimne receno, kdyz uz si nejaka dira zvoli radnici, co sikanuje ridice, tak princip kolektivniho trestu neni tak uplne mimo misu
17 cm
Janek napsal(a):
jak rikam, je to tvoje vec
me na tom nepride k smichu vubec nic... nebudeme to tady flejmovat, takže otevreno k tematu...
pisu to Vjetrnikovi do skypu a smeje se, takze se povazuj za zvlastniho a konec flame TED
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
To je tak, když někdo nemá smysl pro humor a nadsázku...
tenhle ale neni z Brno-Turany, ale z Kladno-Turany.
mame radi kladno?
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: myslíš cigánské Kladno?
v Kladne je Hamouz!
mam rad Kladno.
asi to nebude domorode...
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
To je tak, když někdo nemá smysl pro humor a nadsázku...
Sorry kluci, ale tohle mi fakt nepřipadá vtipný a smysl pro humor a nadsázku s tim nemá co dělat...
ale moralizovat nikoho nebudu, každej si sem může psát co chce...
to uz je ovsem minimalne druha vec dneska v rade, co ti nepripada vtipna
17 cm
Janek napsal(a):
mam stale na mysli to cos vtipně napsal o těch Ležákách a posléze smazal a alibisticky nazval "politicky nekorektní komentář"...
jak píšu, jesli Vám to přijde jako velkách řachanda, tak se smějte a za břicha popadejte...
cokoli dál psát zřejmě nemá smysl, vlákno je vaše
to je pravda, alespon si ale muzeme HEZKY ZANOTOVAT, ze
YouTube Video 17 cm
To je super... dalších 16 příspěvků úplně o něčem (ničem??) jiném než původní vlákno..
Já bydlím na konci obce, vedle eště dalších 6 baráků a přes silnic už je taky enom pole, ale značka "konec obce" je asi o 300m dál. 50km/h tu nejezdí 90% řidičů ani přes den a v noci je to teprve paráda.. když se vám prožene kamion 80 km/h (a víc) 2 metry od baráku... takže jen do toho, já v tom šikanu nevidím..
kačeR1100GS
U nás si nedovolili přesunout značku ale pod ceduli "Dobřany" přimontovali zákaz vjezdu a silným fixem napsali "30"
By mě zajímalo jestli je to trestný
Nehledě na to že takovou značku podle mě akceptovat nemusím protože není dle tabulek
Desítky vesnic po celé zemi našly nový trik, jak zpomalovat řidiče. Značku oznamující začátek a konec obce posunují až na kraj svého katastru, a auta tak jezdí padesátkou i v místech, kde není široko daleko žádná zástavba. Policie ale nyní ohlásila, že hodlá tomuto trendu udělat přítrž.
----
poznamka: presne tohohle jsem si vsiml letos v Hornich Uhrach... spolu s drsnym merenim bezna praxe tam.
* politicky nekorektni komentar smazan *
Tak jsem přišel o noty.. pán policajt mě změřil v obytném autě na 550 metrů a před tím jsem neměl ani jeden bod
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Takový flastr bych si nenechal dát a šel bych správního řízení. Jestliže je v obci obecně povolená maximální rychlost 50 kmh, tak důležité je hlavně jak slovo obec vykládá vyhláška - musí být splněny (obě) dvě podmínky naráz:
1) vymezení klasickou značkou s názvem obce
2) kolem silnice musí být zástavba (intravilán)
Takže pokud by mě změřil floyd někde "v obci", přičemž tam ve skutečnosti žádná obec nebyla, jen nalevo pole, napravo pole, tak bych si všechno pěkně nafotil, zdokumentoval, odkud měřili, kde jsem projížděl apod. a šel s tímto do správního řízení a argumentoval, že jsem nebyl v obci.
Miták
Změřil 93km/h, odchylka 3km/h = 90km/h To znamená překročení o čtyřicet a ve správním na půl roku teda na tři měsíce za slušné chování... Je to už dva a půl roku... Veznici nafotim ať si každý udělá obrázek sám
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Já jsem si za 2500kč koupil krásné tři bodíky a roční podmínku( ještě jednou a sem bez not) na 50 mi naměřili 81km/h
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.