Zvýšení o 40mm - možno dle přání
Šest možných poloh dopředu - dozadu
Silentblok zachycuje a eliminuje chvění řidítek
Uchycení základny dvěma šrouby na každé straně, ne jen jedním jako originál BMW
Výška řidítek je teď pro mě optimální.
Jediná změna - lanko plynu pod a ne nad řidítky, jinak vše bez úprav...
radosek přiložený následující obrázek:
Docela fajnová práce. Pán je Pan řemeslník...
Na CNC umí...
Na nejbližším srazu k prohlédnutí a přídavkem pikantní historka o tom, kterak řemeslník z Krkonoš nabízel své služby jedné renomované firmě a chtěl tak ke štěstí přijít...
radosek přiložený následující obrázek:
Takže:
Z mé strany spokojenost. Řidítka se nechvějí, vibrace minimální.
Silentblok lze dotáhnout dle potřeby, chce si to s ním trochu pohrát, aby ještě pohlcovel chvění, ale řidítka se nekroutila...
Mám teď řidítka zvednutá o čtyři centimetry, při mé výšce a nastavení výšky sedadla je to pro mě optimální - být to vyšší, je to choper... , ale teď se už při jízdě ve stupačkách vůbec nemusím hrbit...
Volal jsem ráno člověku, co mi to vyráběl. Je schopen vyrobit toto uchycení i na starší modely R 1200 GS. Asi by to chtělo se s ním domluvit individuálně.
Jmenuje se xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Myslím si, že se s ním dá domluvit jakékoli frézování, obrábění duralu atd...
K vidění naživo bude toto uchycení na srazu u Kubrta v campu U třpytky - mám od mé velitelky definitivně potvrzenou propustku na KVOP...
Upravil radosek dne 19.07.2011 09:25
Tomkh napsal:
Já pořídil toto a spokojenost maximální... Takových 95% vibrací od motoru je z řidítek pryč...
[url]http://www.adventurersworkshop.com/motorcycle/ROX_RISERS/3R-A
V2SE.htm[/url]