Pravděpodobně ses překlepl,bo 620 je úplně jiný typ navigace,než 62...
Pravděpodobně jsi myslel původní GPS MAP 60 Cs,Csx...
Bohužel do TT držáku pro 60 nepasuje,protože 62 má jinou zadní stranu,kde není kolík na opasek,který je stěžejní pro upevnění do TT držáku a i napájení z palubní sítě je řešeno jinak...bohužel.
Opet vytahuju tohle tema. Zacina me docela tlacit cas. Potrebuju urychlene navigaci. Do GPSMAP 62 jsem se zamiloval a chci ji. Bohuzel nikde nemuzu najit nejaky drzak na motorku.
Neresil jste nekdo jak ji upnout?
Tak se mi podarilo vyresit drzak na GPSMAP62. Myslim, ze je to docela v pohode. Puvodne jsem myslel, ze to bude docasne reseni, nez TT udela drzak, ale z je mozne, ze jako jednotku docasnosti budu pouzivat "1 furt".
Zakoupen RAM drzak (tedy jen kloub, montaz na riditka a priruba s kouli) a ten obyc drzak od Garmina na cyklo riditka. Do RAM priruby jsem uprostred udelal M6 zavit (ta dira ke kouli je tak akorat). Do drzaku Garmin jsem udelal srazeni pro zapustenou hlavu M6 a je to....Vse sesroubovane dohromady a Loctite to jisti...
V praci mi schne spesl vytvarovany antivibracni gel, kterej dam mezi a po prdeli jeli. Myslim, ze az na zamykani to bude fungovat dost dobre. Zamykani jsem na to taky vymyslel, ale to az se mi nekdy bude chtit....
Upravil petrs dne 17.09.2010 11:01
Chtel jsem jen doplnit tenhle thread o zkusenosti s Garminem 62.
Tohle je muj v poradi patej Garmin. Mel jsem postupne od GPS V az po nejlepsi modely od Garminu. Garmin jsem v podstate nesnasel po hardwarove strance a drzel se ho jen kvuli mapam. Az do ted. Tohle je zatim to nejlepsi, co jsem od Garminu mel v rukach. Tohle GPSko ma bleskovy start, prijemne uzivatelske ovladani, funguje v podstate kdekoliv. V budovach, v hustem porostu, v zastavbe. Vsude bez problemu. Narozdil od jinych garminu i pri zastaveni na cervene drzi smer pohybu a zblble se neotaci do protismeru atd. Navigace je perfektni pro pohyb v prirode. Ma vse, co je pro to potreba. Navigaci v rezimu offroad, navigaci na bod, kompas, barimetricke udaje. Schroupne vsechny mapy od Garminu, vcetne namornich a leteckych map. Ma sice mensi display, ale na motorce je to dobre pouzitelne. Turn-by-turn navigace funguje ok. Sice neumi tolik jako automobilove navigace, ale po meste dovede kam ma. Display je vytecny, vyborne citelny i na primem slunci. Celkove pusobi robustnim dojmem. Byt nema dotykovy display, zadavani udaju je rychlejsi nez u dotykovych. Tam se mi trvale stavalo, ze po stisknuti treba "a" si Garmin trvale vybiral pismeno napric klavesnici a nenechal si to vymluvit. To tu nehrozi. I ovladani za jizdy (zoom, prochazeni mapy atd.) je diky tlacitkum snadne.
Toz tak. Pokud nekdo nevyzaduje ficurky jako bluetooth, prehravani hudby, atd.) a chce levnejsi alternativu zooma, tenhle model se fakt povedl.
Za upgrade to stoji hlavne kvuli rychlosti. Jen me osobne vadi,ze udelali nabijeni jen pres mini USB,nechat to jako na 60CSx byla by to parada.
Aktualne 1250 GSA HP
60 jsem nikdy nemel. Nez jsem se rozhoupal, prisla 62. Pokud vim 60 a 62 ma stejny GPS prijimac. 62 ma mit vykonejsi procesor. Display je stejny. Jine je ovladani, 62 ho pry ma vice uzivatelsky prijemne. Ale celkove pry moc zmen mezi 60 a 62 neni. Nevim, jestli mela 60 kompas...
Upravil petrs dne 05.10.2010 04:38
Zkoušel jsem jí jeden víkend - rozhodně lepší než 60 ale je škoda že použili ten USB konektor pro napájení. TT držák už je vyvinutý a bude pochopitelně v novém katalogu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
mě by taky zajímalo menší srovnání 60 a 62. Dle parametrů jsou navigace prakticky stejné-jen 62 má např větší pamět pro uložené trasy a waypointy a možná ještě něco navíc. A taky 3D navigování.
Upravil Mardock dne 07.12.2010 11:34
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...