Kapalina DOT 4 - je to na víčku. A spojka se nedá skontrolovat. Prostě až začne smekat tak se vymění. Většinou lidi píšou 90 000 km
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Kapalina DOT 4 - je to na víčku. A spojka se nedá skontrolovat. Prostě až začne smekat tak se vymění. Většinou lidi píšou 90 000 km
no tak to jsi postrašil i mě,já mam 100tkm a spojku originál,teda nejspíš,a myslel sem že letos ještě vydrží těch 30 co nalítám,Honza jak měl venku tu svojí spojku tak to bylo taky kolem 100tkm a řikal že byla ještě dobrá a vrátil ji tam,nevim skym to dělal jestli stebou?? a spojka se přece dá skontrolovatsundáš kardan a převodovku a vyndáš jia změříšto je taková kontola na chvilku,tak dva dny práce
Řekl bych, že výdrž spojky je zejména závislá na stylu jízdy, jestli jezdím štreky tak vydrží i 150 tis., ale jestli hrocha tahám po stráních tak nemusí vydržet ani tech 50 tis.
R 1200 GS LC Adventure
Je to individualní. Ale hodně tvrdí že v 90 ji dělali. S Honzou jsem to dělal já a mělo to přes 90 a byla v pohodě. Je vidět že starý motokrosaři ji umí šetřit.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Je to individualní. Ale hodně tvrdí že v 90 ji dělali. S Honzou jsem to dělal já a mělo to přes 90 a byla v pohodě. Je vidět že starý motokrosaři ji umí šetřit.
a když jsi to teda dělal s Honzou,jak je to náročný??zvládne to běžnej kutil???
Nic záludnýho to není. Řekl bych, že nemusíš být ani z oboru nebo mít vejšku. Jen musíš umět přemejšlet co kde a kdy rozdělat aby sis zbytečně nepřidělal práci.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Nic záludnýho to není. Řekl bych, že nemusíš být ani z oboru nebo mít vejšku. Jen musíš umět přemejšlet co kde a kdy rozdělat aby sis zbytečně nepřidělal práci.
no tak já až to budu dělat tak se asi stejně domluvim s honzou aby přijel na kafe a případně poradit,doufám že tuhle sezonu ta spojka ještě zvládne,jo anemáš náhodou zkušenost stim nechat si nanejtovat lamelu???a nebo bys raději dával novou??
rendas napsal:
Řekl bych, že výdrž spojky je zejména závislá na stylu jízdy, jestli jezdím štreky tak vydrží i 150 tis., ale jestli hrocha tahám po stráních tak nemusí vydržet ani tech 50 tis.
tak tak ja geeso koupil od nákýho horala ze švícar ve 30 000 a spojku a kardan jsem měnil v 51 000 řeknu vám finančně nic moc
rendas napsal:
tak tak ja geeso koupil od nákýho horala ze švícar ve 30 000 a spojku a kardan jsem měnil v 51 000 řeknu vám finančně nic moc
a co jsi dělalna kardanu???to za tim ten člověk před tebou tahal karavan né?
basto napsal:
asi jooooo musel celej pryč byl nákej strzenej a novej za 12000 no co bubu povída prostě bááájo
takže si dával i celou zadní hlavu jo??a kardan jen vnitřek anebo i nohavici ve který je uloženej??to ta motorka asi dostávala někde v brutálnim terénu a jezdilna ní nějakej cvok,nekoupil jsi ji třeba po Pfaifrovi
Nová lamela od BMW mě vyšla asi na 3tis kč, repliky nemaj cenu a TT spojka se mi nevyplatí, i když by se mi tam líbila-ale na motorku, která má tolik najeto už nemá cenu....pokud nemáš zkroucenej přítlačák, tak to není neúnosná palba... jezdím relativně ostře, ve dvou a měnil jsem v 90ti tis km.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
basto napsal:
asi jooooo musel celej pryč byl nákej strzenej a novej za 12000 no co bubu povída prostě bááájo
takže si dával i celou zadní hlavu jo??a kardan jen vnitřek anebo i nohavici ve který je uloženej??to ta motorka asi dostávala někde v brutálnim terénu a jezdilna ní nějakej cvok,nekoupil jsi ji třeba po Pfaifrovi
Já jsem dělal spojku v 70000 když jsem 1100gs kupoval a kámoš má najeto 90000 a má pořád původní.
Takže určitě záleží na sltylu jízdy,nějaké fotky jak to vypadá rozpůlené jsou v albu ,,na pastvě,,