toz se ogari trocha rozepiste o vasich novych zkusenostech z RO.cycli uz vechvalil mitas 09 ale mne by spis zajimalo co milos a tkc 80 a samosebou co ta cujka.smakovala?
Nějak současně píšeme , tak je to ve vedlejším vlákně
Ale překvapil mě úbytek. Na to, že byly TKC nové, tak při stejném stylu jízdy najedu asi max 5tkm. Po 2262 km se sjely na předku o 4 mm a na zadku o 5 mm.
Ale gumy se na kamení chovaly celkem dobře, do boje s blátem jsem se nepouštěl, tak tyto zkušenosti teď nemám. Co mě překvapuje, tak nejsou pneumatiky nijak víc poškozené i přes ostré kameny a všechny špunty jsou ve výborném stavu. Tourancky po Ukrajině byly hodně pořezané a zde to bylo pro gumy náročnější.
toz ste asi abstinenti.no nic.jeste prosim pisni celkove hodnoceni tkc.ja tez budu jezdit 90 na 10 ve prospech silnice a do bahna se nepohrnu.5 tisic by snad taky slo.je skoda, ze cesta do RO je 1500-2000/oba smery/a na to sou jiste lepsi tourancky co se kilometroveho najezdu tyce.mozna pojedeme do RO autem+vlek.cesta za dve tretiny, muzeme jet nonstop, nesjedeme si na moto gumy.ubytovani v helene mame a muzeme prosmejdit rumunsko a za tejdem domu.toz to je taky jeden navrh.loni po tydnu v rumunsku jsme zatahli 1000 km za 24 hodin cestou domu a kdyz nepocitam, ze sem si trocha natloukl drzku tak docela vodvaz.toto by vse odpadlo kdyz se na trantit pouzije auto.i v rumunsku jsem videl , ze to tak praktikuje dost nemcu.
Mitas 09 přední - ubytek 1 - 1,5 mm. Zadní nevim. Vše se dozvíte proč až dopíšu cestopis. Pracuje se na něm. Ten ubytek na TKC je docela příšernej. Nejsem agent od Mitasu abych tady haněl jiné gumy, ale já mám prostě taky už vybráno. Cena + kvalita + výdrž mluví pro Mitas. Nevýhody taky maj - rozměry a hučej a to i dost.
A co se cujky týče, tak to byla první věc na kterou jsem se ptal, jestli to je opravdu ta kořka se kterou jsme se vítali. Dokonce jsem si 1,5 l přivezl domů. Sice ji nebudu pit, ale až bude nějaká oslava, tak můžu dát ochutnat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi