ahoj, mám na vás prosbu. můžete sem přidat nějaké foto těchto kufrů umístěných na motorce? ideálně pohled ze zadu a z boků. Jde mi o porovnání vzhledu :-)) a taky výšky kufrů. Kufry bych chtěl kolem 43 litrů tak jestli máte, sem s tím. Díky moc, potřebuju se rozhodnou rychle abych je nechal případně včas udělat.
Renek: No prave ten vykroj na vyfuk a i jiny rozmery. Vetsina kufru se mi nelibi tim jak jsou uzky a hrozne vysoky, takze je mam nizsi a sirsi. A vykroj na vyfuk jsem chtel, protoze jinak mas kazdej kufr jinak velkej nebo motorku na jedny strane sirsi.
Jinak jsem absolutne spokojenej.
Alda napsal:
Renek: No prave ten vykroj na vyfuk a i jiny rozmery. Vetsina kufru se mi nelibi tim jak jsou uzky a hrozne vysoky, takze je mam nizsi a sirsi. A vykroj na vyfuk jsem chtel, protoze jinak mas kazdej kufr jinak velkej nebo motorku na jedny strane sirsi.
Jinak jsem absolutne spokojenej.
Dotaz :-) asi sem se špatně koukal, ale přišlo mi že u těch bighusky je nosič udělanej tak, že je na obou stranách moto stejně široká, jen na jedné straně je výfuk a na druhý je stejně velký místo nechaný volný. nebo se pletu? To je to proč sem chtěl vidět Gsko zezadu s kuframa. Nechci mít jeden větší a ani jednu stranu širší.
Jj i takovy varianty jsou. Me pripada ale proste uplne idealni mit kufry stejne daleko od motorky a stejne siroky a i vyuzity misto atd. Ja jsem nejvic nadsenej z varianty s vykrojem na vyfuk, v nicem mi to nevadi. A i vnitrni tasky od Lojza mam ve stejnych rozmerech, taky s vykrojem.
Alda napsal:
Jj i takovy varianty jsou. Me pripada ale proste uplne idealni mit kufry stejne daleko od motorky a stejne siroky a i vyuzity misto atd. Ja jsem nejvic nadsenej z varianty s vykrojem na vyfuk, v nicem mi to nevadi. A i vnitrni tasky od Lojza mam ve stejnych rozmerech, taky s vykrojem.
Uff tak to jsem se vyděsil zbytčně :-) To vykrojení je rozhodně fajn, jen cena kufrů je o 8 tis vyšší a za to mám HD pro Motorsport, kterou chci koupit.