ahoj, mozna to tu nekde je.. nenasel sem to. Chci se zeptat na to jestli kdyz si ji objednam pres net, staci at ma parametry podle vykonu, nebo jestli se treba delaji ruzne velikosti, aby tam sedela, popripade mi dat radu kterou konkretne, rad bych gelovou. dekuju !!
Miluju bublinky
ahoj tak gelovku na 99% neseženeš, řešil jsem to před chvílí a žádný prodejce mi ji nenabídl prý se tomto rozměru nedělá. s toho vyplývá že baterka 12v 12Ah se dělá v X rozměrech..
potřebuješ 136/82/162 to jest velikost originální YUASY co tam je. Já si teď koupil KOYO YB12AL - A.
(když si baterku postavíš kontaktama k sobě tak + je na pravo)
Over than 250k km on BMW GS bikes
ahoj, přesně jak říká lako... já jsem to řešil minulý týden... gelovka v těchto podobných rozměrech je, ale má 12V 6A (což je nevyhovující) a ty potřebuješ 12V 12A a v těchto rozměrech je asi o 1cm větší na každou stranu a o 3cm nižší... musíš koupit klasickou kyselinu... já hledal gelovky na netu a našel jsem asi 2... obě uvedené jako "GELOVÉ" ale když jsem to konzultoval s kamošem co dělá u baterií, tak mi řek, že obě nesou označení kyseliny a navíc u jedné neseděl ani obrázek a podle katalogu ani napsané rozměry, tak bacha nato... někteří prodejci jsou buď hloupí, nebo je to jen nějaký marketingový trik, ale člověka pak naštve, když si něco objedná a pak dostane něco co nechtěl... musel jsem koupit YUASA YB12AL-A, 12V, 12Ah taky jsem se už viděl, že budu mít gelovku...
Upravil SHREK JAN dne 10.03.2011 16:16
Jezdím tak, jak umím...
To je skoda ze to nedelaji, ono sice to neni o moc vic prace, ale kazdej takovej ukon min je dobrej.. ale tdik zes napsal presnej typ baterky, koupim hold klasiku. na minula drzela pet let, tak by to nemelo byt tak hrozne.. ale z tech obchodnich triku je mi teda na bliti, ze na to maj zaludek co..
Miluju bublinky
zrovna na veletrhu v Praze jsem viděl stánek s YUASOU a tak sem si říkal že se poptám na gelovku ale zanic na světě jsem si nemohl vzpomenout na ty rozměry..
Upravil lako dne 10.03.2011 18:55
Over than 250k km on BMW GS bikes
nj, jak si to má člověk pamatovat... kamoš mi prolez všechny katalogy co našel a i na netu se dival a naznal že taková baterie snad neexistuje, leda že bych si ji nechal dovezt ze zahraničí, tuším že tu už někde figurovala, nějaká myslím žlutá, ale stála asi 3500kč, jestli se nepletu... a to za baterku do motorky, se kterou nejezdím deně do práce nebo tak nějak, nedám...
Jezdím tak, jak umím...
Dělám Vartu,Yuasu a Exide....dneska jsem vám koukal na tu gelovku a vůbec....aby měla aspoň 10ah tak má 150mm a více....Ta žlutá jak píše Shrek je Odyssey.....jinak kyselina je přibalená jak ke klasickým baterkám tak ke gelovkám....
já mám v motorce Odyssey a opravdu je to baterka o které 5 let nevíte a kamarád už o ní neví 7 let.. nicméně jak mi někdo doporučil, kamarádovi jsem koupil tuto baterii
za cenu 50ti EUR a zatím spokojenost, bohužel testujeme teprve půl roku tak je na závěry brzy.. Nicméně, je to echt gelovka, přišla bez kyseliny.. kyselina byla už inside..
Jestli chceš, tak Ti gelovku prodám. Teď jsem to řešil na 650 a dlouho jí nemohl sehnat. Našel jsem jí a už vím jak. Jelikož jsem z toho byl nervózní, tak jsem sehnal nakonec na více místech a sešli ( sejdou ) se mi dvě. Samozřejmě 12V 12A start. proud 160A, funglovka, + vpravo. 136x82x162 mm. Ta druhá je stejná, ale póly má oboustranně.
A co říkáte na Exide 12V 12AH 200A. rozměr 134x89x166 plus vpravo. Cena +- 1400-1500kč když budu hodnej...je to novinka od Exide....měl bych jí mít od 2.5.2011...Vejde se...??? http://www.batter...ce=zbozicz