Hledal jsem a nenasel, tak jsem si dovolil zalozit nove vlakno.
Nejsem urcite prvni ani posledni, komu Tonda poskytl radu, pomoc, nebo oboji.
Ja uz Tondovu pomoc vyuzil po nekolikate. Pri ceste z Rumunska Rabla ztratila vykon. Volal jsem Tondovi a ten se snazil poradil na dalku. Udelali jsme vse dle jeho rad a nic nepomohlo. Po dohode jsem vyrazil na 600Km dlouhou pout s velmi omezenou funkcnosti. Prakticky to znamenalo jizdu na ctverku rychlosti 75-85km/h. Z kopce i 100. Poprve v zivote jsem si vsiml, ze Madarsko neni jen rovina.
Prijel jsem l Tondovi kolem 23.45. Ten po 2 vterinach diagnostikoval zavadu, se slovy" Si mel rict ze to syci". Podpaleny ventil se potvrdil po rozdelani.
Prespal jsem u Tondu a rano me hodil do Brna na vlak, ktery jsem pouzil asi po 8smi letech.
Tondo diky moc.
Chtel bych touto cestou podekovat i Radovi, ktery mi pujcoval organy z jeho motorkou a pak me neopustil a letel se mnou az do Bratislavy, kam jsme misto puvodnich 14h dorazili kolem 20h.
Taky jsem hledal a nenasel.
Takze za me, ne tak dramaticky, ale stejne V patek vecer par SZ ohledne meho problemu se spojkou, pak v sobotu kamarad na telefonu (Tonda) poradil ikdyz jsem volal kolem poledne - mohl me odignorovat, ale neudelal to, ikdyz jsme se v zivote nevideli. Dekuji a pristup a ochotu! tonda je proste #1!!!
Jencku: to byla ale jizda co? Budeme jeste dlouho vzpominat
Upravil radovant dne 07.07.2014 12:07
Musim se pridat, ac to byla jen rada ohledne servisu co jsem prave delal v garazi, Tonda poradil. Takze za me taky palec nahoru. Tondovo cislo mam i v mobilu ale doufam, ze na cestach nebude potreba.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Take se pridam s podekovanim!Ja vim ze si za to Tonda nic "nekoupi" ale alespon touto verejnou cestou bych mu chtel take slozit poklonu.Ne jednou jsem mu volal pro radu a jeste o vikendu a vzdy ochotne poradil a take provedl servis me.brambory.Vzdy vyborna komunikace,domluva a vse kolem.
Takze Tondo DIKY moc,muzeme byt stastni ze my z Moravy mame takoveho kabrnaka!
zetor napsal:
No jo...občas to chce pořádně zatahat za to točítko pod pravou rukou...
To ja vim ze je to moje blbost, taly jsem na motorku nerekl kriveho slova. Jsem vdecny ze me i ranena dovezla skorodomu.
Hele, letos v Rumunsku jsem od úterka každý ráno, když jsme Bobše uvedli do chodu říkal Evě, že to snad není stroj, ale osobnost a že Němci umějí udělat motorku pro blbce a lempla jako jsem já. Dojeli jsme na mrtvém zadním tlumiči s plnou náloží přes Fagaraš a Banát až dom. Prostě GS.
Před pár lety jsem si říkal, že motorku za 100 tisíc nemá cenu s poruchou vláčet domů z nějaké větší vzdálenosti a lepší ji na místě prodat na díly.
To už by mě nějak nešlo dneska pod fousy. U Bobše ne.
Tak hlavně že jste dojeli a léčba byla úspěšná.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Také se rád připojím a složím poklonu. Vždy ochotně poradí a pomůže každému. Máme velké štěstí že někoho takového máme tady na jihu moravy a můžeme jen tiše závidět partě se kterou jezdí ... lepší servisní zázemí už nemůžou mít
Kluci předběhli jste mne!
Už delší dobu přemýšlím, co by Tondovi udělalo radost, nebo jak Tondovi alespoň poděkovat ! Ochotně mi opravil rozvrtanou převodovku, neváhal nezištně poradit v každou noční hodinu a ještě mně stačil dodat sílu, abych BMW ve slabé chvilce neprodal na náhradní díly.
Za celý svůj život (50 let) jsem nepoznal ochotnějšího a obětavějšího člověka. Když jsem si nevěděl rady vždy řekl..."Na tom nic není, to je jedna dvě"... a já se s tím dřel tři hodiny.
TONDO DĚKUJI !!!
Tonda a Bohumil, to jsou dva pánové kteří mě nikdy nenechali ve štychu a taky jim za to moc děkuju
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Ja taky moc Tondovi dekuju. Byl to ten napinak, jak spravne identifikoval jen po sms. V nedeli, po Radarce! Je skoda,ze bydli tak daleko, ale za dobrym doktorem jezdi lidi i pres celou republiku.DIKY!