Majitelé motorek BMW býváme většinou poměrně nekonformní individuality, originály každým coulem a tak často toužíme, aby takový byly i stroje co sedláme. A tak vedeni touhou po osobitosti a technické dokonalosti věšíme na naše motorky všechno možný, ale kupodivu z pravidla s positivním výsledkem. Když to ale někdo přeci jen přežene, dopadá to pak tragicky... Abychom tu podobný úlety měli pěkně pohromadě, napadlo mě založit tohle téma. A tady jsou rovnou moje první příspěvky:
1.famózní ufo-plexi
2.hotový kit z nabídky Wunderlichu, což je snad ještě horší, než kdyby se k tomu někdo v zatmění mysli dohrabal postupně sám
morabo přiložený následující obrázek:
morabo napsal(a):
ne, že by osmikilo bylo bůhvíjak krásný , ale tohle si nezasloužilo
ja to ctu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal(a):
ne, že by osmikilo bylo bůhvíjak krásný , ale tohle si nezasloužilo
ja to ctu...
to byl záměr
akorat jedu do kanclu, chce se mi kakat ale tentokrat asi budu liny dojit na toaletu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
K tomu prvnimu... krome ufo-plexi jsem si nemohl nevsimnout pridavnyho svetlometu v podobe ufo-lampionu ze zimniho stadionu.
No ale co naplat, okamzite bych mu sundal sedla a vymenil za svoje
Alda napsal(a):
K tomu prvnimu... krome ufo-plexi jsem si nemohl nevsimnout pridavnyho svetlometu v podobe ufo-lampionu ze zimniho stadionu.
No ale co naplat, okamzite bych mu sundal sedla a vymenil za svoje
Máš naprostou pravdu. Ty přídavný světla byly první čeho jsem si všimnul. Možná ještě dřív,než toho plexi. Oboje stojí za to a to lešení na plexi to je jako dělaný v učňovský tuningový dílně. Ani se radši neptám,co to stojí aby mi nebylo ještě hůř...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To není zpátečka Aldo, to je přímo přední světlo z A31 Ne možná Škody Hundert...
Každopádně děs běs, jdu blejt velebnosti ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal(a):
To není zpátečka Aldo, to je přímo přední světlo z A31 Ne možná Škody Hundert...
Každopádně děs běs, jdu blejt velebnosti ...
Světlo:A31
Tachometr:Škoda 100L
Zrcátka: Fiat 650 - Polsko
Blinkry: Polsko z tržnice
Spínací skříňka: Zetor
Hefty: Simson
Motor: Jawa 350 pérák
Plexi: Tesla N400 - gramofon
Já vím - taky děs - ale před 23 lety se mně GSo nelíbilo
pkprojekt přiložený následující obrázek:
[70.05Kb]
Upravil pkprojekt dne 05.11.2009 10:14
Pavel
Kdysi jsme v Řecku obdivovali dokonalou Suzuki (ani nevím, co je to za pralesní typ) - najeto pár set tisíc, parkování venku u moře, rychlá jízda, pomalá údržba.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[150.47Kb]
Upravil Hrabe_X dne 05.11.2009 12:26
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /