Presne tak, s tim souhlasim. Nemusi to prece bejt zadna organizovana megaakce, muzem vymyslet v lete nejakej kemp, kde se proste v sobotu sejdeme, pokecame, dame píííívo a v nedeli zase rozjedeme k domovum. Kazdej na vlastni pest, jen zarezervovat pocet chatek / stanu atd, aby bylo misto.
Je to myslím výborný nápad, setkat se jednou třeba za 3 týdny někde. Dejme tomu u nějakého hradu, přehrady, rozhledny a pak jet do kempu a tam společně pokecat. Zároveň se můžeme projet po okolí.
Takže navrhuji vždy stanovit nějaký bod a čas, kdy se někde setkáme.
A nebylo by špatné třeba se potkat na Slovensku, v Polsku ap.
Tak kdo první něco navrhne a alespoň koukne na nějaký kemp?
Upravil Draco dne 23.03.2008 19:16
osvedceny vyzkouseny misto http://www.olsove... s peknym okolim, jeskynemi okolo a dost se hodi v lete pri vyjizdce se schladit v jeskynich
slovensko... treba tady v miste Iljaš, je domácký vodácký kemp u řeky Hron, s dobrým pivkem. Možnost výjezdů na Harmanec nebo na vyjížďky po Nízkých Tatrách
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Mno.. kdybych mel neco takovyho vymejslet ja, tak ackoliv to nemam rad, urcite bych to v mym pripade spojil s vyjizdkou na Jested. Z jakykoliv strany krome Liberce je to vyborny svezeni zakonceny samozrejme luxusnim vyhledem.
Kazdej z nas ma ve svym okoli neco peknyho, co mu prijde normalni, ale ostatni muze nadchnout. Takze v mym pripade je to prave Jested a urcite jsou zajimavy Pekelny doly (www.pekelne-doly.cz. Na muj vkus zanedbany, spinavy,.... ale zaroven hodne zajimavy.
...Ještěd určitě,ale kdybych vám měl doporučit skvělý poježděníčko na výlety,tak rozhodně Jablonné n.Orlicí,Suchý Vrch,Červená voda a tam okolo...ještě na silničácích jsme tam brousívali slidery a je to tam fakt ráj na svezení na motorce...a na jednu noc by se tam taky dalo přechrápnout.
Já mám za Děčínem skoro v Českém Švícarsku(Srbská Kamenice) kámoše a ten tam provozuje penzion. Do Hřenska je to kousek a navíc je to motorkář (sice Dukatista,ale to nevadí) a pohodář. Tam by se taky dalo popít a přespat. Jen to domluviit včas aby bylo ubytování.
Upravil BIGR dne 24.03.2008 11:38
tak toje parádní nápad chlapy,konečně bysme se potkali i osobně a pokacali,pořád jen písmenkujem a to není ono,ale bude asi dost problém kdy to udělat jelikož těch akcí je docela hodně,tak někdo nadhoďte termín a pridiskutujem to jestlis e nám to z něčim nekreje,rád ybch taky vyrazil!!
Topol> no to Jablonny je taky super, a pak treba Orlicky Zahori, Destne v Orlickych horach, treba kousek polska a ubytovani je tam taky hromada. A v Destnym vim taky o celkem dobrým kempu pod sjezdovkama u potoka. Jinak v tom zahori je ubytovani a ubytovani kolem 200-300Kč/os/noc a treba v cervnu mi nejaky pan co ma ubytovani rikal, ze neni problem s kapacitama o vikendech. Ale esi neni lepsi se spis projet, takze sebrat stany spat kazdou noc nekde jinde
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Nějaká společná akce by byla super. Hlavně z toho důvodu, abychom se taky poznali osobně. Jestli by to bylo v nějaké pěkné přírodě, tím lépe.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Kdyby se uskutečnilo více akcí, tak pak by na konci sezóny šlo vyhodnotit, kdo se nejvíc zúčastnil nebo to třeba tak nějak bodovat. A je jedno, jestli by to bylo v kempu nebo někde v přírodě úplně naostro. A cobychom si dovezli, to bychom měli.
...já bych to posunul klidně dál a vyhlásil bych prodloužený víkend na pohodu v okolí Hallstatu,mám to tam zmáklý vč. ubytování a potahal bych vás tam po okolí jedna báseň.Je to 450 km a jsi v jiným světě...myslíl že taky slušnej typ na víkendový sťuknutí.
..no fakt,českej penzionek,jezdím tam 4x za sezonu,ráj na zemi a relativně za barákem..a hlavně v pátek ráno odjezd,v neděli večer seš doma.takže časově to ani toho nejdrsnějšího vorkoholickýho podnikatele nesežere.
No skoro to vypada ze to bude najednou narvanej kazdej vikend akcema BMWGS.
Aspon bude z ceho vybirat, na prodlouzeny vikendy cas nemam, ty zkraceny ve stylu sobota nebo nedele, pripadne sobota az nedele mi vyhovujou naprosto.
..kua Aldo čéče, v sobotu se do Hallstatu doplazit a v neděli domů?Tak do toho nejdu..ten pátek tam hraje důležitou roli příjezdu,rozdejchání a v sobotu jdem na věc..takhle by to bylo hektický jak sviňa.Ty musíš bejt ředitel atomový elektrárny,že to jednou za sezonu nedáš dohromady,což?
Nemluvil jsem o Hallstatu, to je samozrejme vec jina. Mluvim o vsech predchozich napadech, jak se toho vsichni chytli. Viz Jested atd.
Hallstat zatim vypada na vetsi a zajimavejsi akci, nez sobotni setkani 4 clenu kdesi na prehrade.
...jj,co vím určitě,že při jednom z letošních výletů tam pojede se mnou i Ivoš HK,takže až se čas přiblíží,hodím sem možnou variantu a uvidíme.rozhodně to nesežere kýbl času a stojí to za to..