Mam na svem Dakaru original topcase BMW a vzdy po desti z nej vylejvam tak 1-2 dl vody. Nemuzu prijit na to, kudy se tam dostava. Neresil jste to nekdo nekdy?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
Mam na svem Dakaru original topcase BMW a vzdy po desti z nej vylejvam tak 1-2 dl vody. Nemuzu prijit na to, kudy se tam dostava. Neresil jste to nekdo nekdy?
tak to narvi rucnikama a po kratsi jizde v desti zkoukni, kde jsou mokre...
Upravil hicks dne 17.07.2011 14:53
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To se mi stává taky .Ale u mě to dostalo mordu jako prase že už to nešlo zavřít a pak sem to rovnal takže ten systém pero drážka uplně nefunguje hadry tam vozim furt jinak bych tam měl louži.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Me nekudy zatejkalo do auta.Po desti jsem mel louzi u nohou vzadu za ridicem.Koberecek byl vzdy totalne promocenej a nikdy poradne nevyschnul.Dodnes netusim kudy to tam teklo.Ale nakonec jsem to dobre a levne odstranil.Vyvrtal jsem tam asi 5 der,aby voda zase vytekla a od te doby je klid!
To jen tak,kdyby jsi na to neprisel na to,kudy ti tam tece!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Originál topcase není vodotěsný, proto do něj prodávají tu tašku, když jsem měl 650, tak jsem ho chtěl, ale jak jsem tohle zjistil, tak jsem se na něj vyprd
jezek napsal:
když otevřeš kufr podívej se na zadní stranu k pravému pantu. Spáru tam přelep americkou páskou..
To uz jsem jednou prelepoval, tam by to snad zatejkat nemelo. Ta spara tam je original? To jsem vubec nevedel. Mel jsem za to, ze je to chyba kusu. Zajimavy je, ze tam tece nekde horem, bo tam mam vodu i kdyz brambora stoji na desti. Nejprve jsem myslel, ze tam tece nekde spodem, bo ten topcase mam k plotne prosroubovan. Proto mam cely spodek zamatlan silikonem. Hold tam tece nekde horem, ale ja nevim kde. Asi ho "obmatkam" komplet a bude.
bystricke napsal:
tak ho napusť vodou,obrať vzhůru nohama a uvidíš kde bude pouštět
Ty voe Bystro, ty jsi bedna. Zitra si ho beru do bazenu a uvidime. Ale i s motorkou, bo ho mam prosroubovan k topcase. Skoda, ale nemit tam ty diry, tak by to asi slo. Jeste zkusim vnitrni spoj mezi plastem a hlinikem prelepit americkou paskou. Treba to pomuze. Trvale v nem vozim mimo jine i nahradni rukavice, membranu do kalhot atd a takhle by to casem zplesnivelo.
bystricke napsal:
tak ho napusť vodou,obrať vzhůru nohama a uvidíš kde bude pouštět
Ty voe Bystro, ty jsi bedna. Zitra si ho beru do bazenu a uvidime. Ale i s motorkou, bo ho mam prosroubovan k topcase. Skoda, ale nemit tam ty diry, tak by to asi slo. Jeste zkusim vnitrni spoj mezi plastem a hlinikem prelepit americkou paskou. Treba to pomuze. Trvale v nem vozim mimo jine i nahradni rukavice, membranu do kalhot atd a takhle by to casem zplesnivelo.
Ja pro jistotu v kazdem kufru vozim vsechno v pitlich na odpadky aspon nemam nic mokre,a kdyz jdu dal od mkotorky tak vezmu pytle a pohoda
vevis napsal:
Me nekudy zatejkalo do auta.Po desti jsem mel louzi u nohou vzadu za ridicem.Koberecek byl vzdy totalne promocenej a nikdy poradne nevyschnul.Dodnes netusim kudy to tam teklo.Ale nakonec jsem to dobre a levne odstranil.Vyvrtal jsem tam asi 5 der,aby voda zase vytekla a od te doby je klid!
To jen tak,kdyby jsi na to neprisel na to,kudy ti tam tece!
Vevis,teče ti tam dveřma,rozdělej čalovnění a přilep si ten igelit.....
Ty seš ale opravář.... tím,že bydlíš u těch polskejch hranic,tak se dá přimouřit oko,jinak bych ti napsal,že seš guma!
To me nenapadlo.Ale mozna mas pravdu.Nic rozdelavat ale nebudu.Uz je klid a ja kdyz rozdelam calouneni,tak u toho urvu vsechny ty capliky a uz mi tam nebude drzet!
Myslim,ze jsi vyresil i Tomův problem! Jestli si dobre pamatuju,tak je abstinent.Tak si muze taky vozit brcko.Destova voda urcite zdravi neuskodi a tim brckem to pujde lip,nez topcase vylejvat,kdyz ho ma napevno prisroubovanej!