Řeším teď "vzácný" problém s ABS/posilovačem na 2006.
Posilovač normálně vrčí, ale posiluje (víc vrčí) pouze přední brzda. Při sešlápnutí zadního pedálu nic - žádný účinek, zesílené vrčení.
Diagnostika GS 911 píše pořád dokola chybu 25145 (INTEGRAL ABS-CAN / 25145 : Internal control module error - unpermissible vehicle coding found / The fault is curently present).
Pokud by se tuto závadu nepodařilo odstranit,lze vyhodit celý systém ( na GSA 1150 nemám ABS ani posilovač a jak to funguje ) a propojit brzdy rovnou tak jak to má stejně "přirozeně" být ?
Co na to ale elektronika ?
Nebude svítit pořád něco na palubce ?
Musela by se třeba přeprogramovat jednotka, nebo dát i s kabeláží jiná z verze bez ABS/posilovače ?
Děkuji a omlouvám se jestli to už někdo řešil......já to tady nenašel
...skusit do diagnostiky nahrat najnovšiu Beta verziu GS911 ktora vyšla len teraz a su tam nejake nove veci ohlad posilovačou ABS diagnostiky a kontroly tlakou okruhou brzdoveho systemu http://www.hexcod...1-released
Diagnostika není moje ale kamaráda, ale doporučím mu to, pak třeba zjistíme víc. Díky
Stejně by mě víc zajímalo vyřazení ABS/posilovače úplně, pak bych se někde na východě nemusel bát výpadku tohodle úžasného systému a nemusel případně brzdit patama celou cestu domů