Za 180kč to bude jistě dotovaný ,ted si říkám jestli bych zpětně taky neměl něco zaplatit když sem před dvěma rokama dělal trička a mikiny a pak mi jich doma zbylo za 2tisíce
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
servisak napsal:
Pánové uvědomujete si ,že tímhle rejpáním tak max naserem Miloše a on web blokne..
To bych nerad!Na druhou stranu pravdepodobnost toho,ze budou blokovana takovato vlakna taky neni uplne mala.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Noo jo no posere se to i tady.. Třeba to dopadne tak že když neco budeš chtít prodat tak budeš muset napsat Milošovi aby to odsouhlasil a povolil ti inzerci... Tyvole to snad budu platit členskej poplatek ale ať to zustane jako doted
Upravil servisak dne 01.03.2012 20:33
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No akolik si myslíte, že na tom tak vydělám. Cena trika je dnes cca 75 kč + doprava a cena tisku taky není zanedbatelná. Když si sečtu ten čas nad tím strávený - komunikace a koordinace objednávek a chození na poštu tak budu rád, že se mi zaplatí ty moje dvě, co si taky nechám vyrobit pro sebe.
Jinak vše podstatné se už řešilo na vlákně v motorakřích, takže se mrkněte tam...
Slogan v překladu znamená toto:
NIKDY nejezdi rychlejc než tvůj anděl strážnej ... :-)
Sorry,ze jsme ti to tu sasr...Ale padnul zde uz i nazor,ze i kdyby ti zbylo 6,5%zisku(a to by ty 2 tricka dat mohli),tak je to proste komerce.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
diaboluss napsal:
NJN. Tak to asi smažou, zablokujou mi účet a pak mě pak zabásnou za daňový úniky... to jsem to dopracoval.
Přečti vlákna okolo tak to pochopíš. (vychytal si zrovna správnej čas tak si toho dělámě šoufky). http://www.bmwgs....ost_218978Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.