Ahoj, potreboval bych poradit jak zamknout riditka u malyho GSa rok 2000. Zkousel jsem ruzne natocit riditka a u toho otocit klickem, ale bud se mi nedari najit to spravny misto nebo v tom je nejakej figl.
Ahoj, pokud tam nemáš nějaký problém taky by to mělo být v pohodě. Nedávej úplně plný rejd doleva ale trošku od dorazu. Musíš s tím zakvedlat a bacha na to ať to nedáš na pozici "P" protože se Ti rozsvítí parkovačky a když si toho nevšimneš a necháš to celou noc tak si vybiješ baterku.
Po dvou mesicech prvni vyjizdka do skoly... Pri zatahu se to zacalo dusit a brzdit motorem. Obcas se to snazilo znova naskocit a nebo to rovnou chciplo. Myslel jsem ze neukazuje kontrolka a dosel benzin. Takze asi 500 metru v komplet kuzi na benzinku. Ale po naliti to delalo furt. Takze na 1 asi kilak do Stratosu.
Nejaky rady od zkusenejsich co by s tim mohlo byt?
Upravil MarekHK dne 02.03.2012 09:06
MarekHK napsal:
Po dvou mesicech prvni vyjizdka do skoly... Pri zatahu se to zacalo dusit a brzdit motorem. Obcas se to snazilo znova naskocit a nebo to rovnou chciplo. Myslel jsem ze neukazuje kontrolka a dosel benzin. Takze asi 500 metru v komplet kuzi na benzinku. Ale po naliti to delalo furt. Takze na 1 asi kilak do Stratosu.
Nejaky rady od zkusenejsich co by s tim mohlo byt?
Prvně mě to zacukalo tak pětkilometru za barákem a následně chcíplo při předjíždění asi pěti aut v koloně takže celkem čuměli co tam vyvádim že je předjedu a pak jedu na volnoběch vedle nich... nastartoval jsem asi až na potřetí a pak se to projevilo až po dalších 5 km při výjezdu v zátačce kde mi to tak zabrzdilo motorem že jsem si na tom mokru málem rozbil hubu...
Dneska tam v servisu chlap na motorky není tak se mi na to podívaj zejtra tak uvidim.
Nežli sundaj plasty tak maj litra v kapse http://www.bmwhk....ervis_vozu
Upravil MarekHK dne 02.03.2012 10:57
To snad není pravda ty tarify,že jim není hanba. To raděj napíšou ceny v čj./5min, aby to nevypadalo ještě víc zlodějsky kdyby tam stálo 1800kč/h
Upravil kim dne 02.03.2012 19:26