PORADTE,STÁLE SVÍTÍ ŽLUTÁ KONTROLKA A NA DISPLEJI JE NAPSÁNO LAMPR,VŠECHNY ŽÁROVKY JSEM PŘEKONTROLOVAL A STÉLE TO SVÍTÍ I PÍŠE TO SAMÉ.
ADV 1200 R.V.2006
tom3
Mám podobnej problém. Po výměně zadních desek v místním servisu nepřetržitě svítí brzdový světlo a na displeji hláška LAMPE. Člověk, kterej mi to měnil nedokázal přijít na příčinu a diagnostiku nemá..
můžete někdo poradit ?
4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.
Ludan napsal:
Mám podobnej problém. Po výměně zadních desek v místním servisu nepřetržitě svítí brzdový světlo a na displeji hláška LAMPE. Člověk, kterej mi to měnil nedokázal přijít na příčinu a diagnostiku nemá..
můžete někdo poradit ?
To vypadá jako když se zasekl spínač zadní brzdy je totiž tlakovej a jestli se nějak nezbláznil kdy zatláčel pístek . kolik to máš rok?? Tenhle spínač je na myslím od O8 vejš pak
Upravil servisak dne 17.03.2012 09:14
... servis a diagnostika BMW Motorrad
je to rok 06. dá se teorie vadnýho spínače nějak ověřit doma v garáži, nebo s tím musím do servisu? tyhle kluci, ke kterejem jezdím nemaj s technikou bmw moc zkušenosti
ještě bych měl říct, že se měnili jen zadní destičky
díky
Upravil Ludan dne 17.03.2012 20:14
na 06 je ale spínač mechanickej . podívej se dle u pedálu jestli tam nemáš jen bordel.. a přední páčka ti nenaŕáží do krytu ruky??
Upravil servisak dne 18.03.2012 11:51
Rozpoj konektor od zadního spínače, propoj ho drátkem a podívej co ti to dělá.
Kdyby jsi měl seklý přední máš teplý zadní kotouč, přibržďovala by ti zadní brzda.
Když nastražíš ucho uslyšíš lehké cvaknutí.
Rozsvítí se ti vůbec brzdové, nebo svítí pořád. Začni od toho.
Jestliže ti stále svítí brzd. světlo, tak na 99,9% to bude spínačem přední brzdy (nebude vadný, pouze špatně nastavený).
Upravil Tonda dne 18.03.2012 23:39
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak, nakonec to byla kombince dvou věcí - páčka přední brzdy lehce opřená o chránič a nefunkční spínač zadní brzdy (plíšek byl prohnutej tak, že nespínal). Obojí opraveno
Díky všem za typy !
Ludan napsal:
Tak, nakonec to byla kombince dvou věcí - páčka přední brzdy lehce opřená o chránič a nefunkční spínač zadní brzdy (plíšek byl prohnutej tak, že nespínal). Obojí opraveno
Díky všem za typy !
na tu přední bacha kdyby to bylo víc zahřeje se to tak že to nepojede
Ludan napsal:
Díky všem za typy !
teď už si na to budu dávat pozor
Ludan napsal:
Díky všem za typy !
teď už si na to budu dávat pozor
ulom si přední páčku v tom lomovém místě a máš klid..
Kluci muže mít tahle závada nějakou spojitost se signalizaci abs.
Měl jsem totiž problém se žárovku.
Praskla mi žárovka a výměně lípou jsem za jinou. Stále svítilo upozornění Lampe a žárovka nesvitila.
Tak jsem vyměnil za jinou problém přetrvával. Pak jsem dal jinou chvíli to blblo pak už to přestalo.
Pak po par kilometrech se mi rosvitilo abs.
Motorku jsem vypnul nastartoval znova. Po zmacknuti brzy se opět rozlo abs a teď už svítí pořad.
Můžete mi nějak poradit ? Diky
A nemas model do 2007 nebo nejake neorigo blastry. Zkontroluj funkci spinacu . Pokud mas 2008 je to jedno tam spinace nejsou a chce to diag