Ahoj, jak se liší od sebe jednotlivé řady oblečení Rukka, resp. poradíte mi s výběrem?
Mám vyhlídnuté bundy Airoad, Kalahari a teď nově i Vauhti, jak se od sebe liší, mají všechny vyjímatelnou goretexovou vložku?
A co kalhoty, jak to s nimi je? Jednou jsem totiž koupil kalhoty s membránou (nebyl to goretex) a v těch se vůbec nedalo existovat při 25°C a víc...
Jezdím hlavně po severní a západní Evropě, takže spíš něco do deště, než na 30ti stupňová vedra.
Jo a můj strop pro kalhoty i bundu je někde kolem 25 tisíc, takže nabídky typu R-Star jsou sice hezké, ale pro mě nedostupné.
P.S.: Ještě jsem koukal na Dane Torreso, to se mi taky líbilo, ale podle recenze v Motorradu stéká voda po bundě do kalhot. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ahoj, mám komplet Kalahari/Gobi - taková ta hnědá a max. spokojenost, s neznačkovými výrobky nemá cenu ani porovnávat. Je max. pohodlná, odolná - najeto mám cca 35 000 km. Osobně ale začínám mít názor, že všechny vložky jsou na prd. Problém je, že pokud jedeš dál a pod stan, bunda/kalhoty/ jsou mokré a když není štěstí a není to ranní přeháňka, tak stejně musíš jít do nemoku, protože mokré věci ve stanu jsou pakárna. Osobně jsem v oblečení s vyjimatelnoáu vložkou najezdil cca 50 000 km a vložku použil asi třikrát, jednou to klaplo a byla to ranní přeháňka, dvakrát celodenní déšť a pak stan a již nikdy více. Teď to řeším tak, že když prší ráno a jsou to přeháňky tak neřeším a jinak nemok. Pravdou je, že vložky fungují bez problému a člověk je v suchu. V rámci čr používám vložky v klidu a není problém, pokud jedeš styl "hotel", jako většina zápaďáků, tak je to taky pohoda. přeji úspěšné rozhodování