Ahoj GS borcí. Jak máte na 1100 gs vyřešenou navigaci. Chtěl bych navigaci nějak dát nad budíky za plexi, ale zatím jsem nikoho neviděl, že by to tak měl. Poradíte někdo, popřípadě dejte foto. Děkuji.
Musel by si to vyresit nejakym malym lesenim ( hrazdickou ). Myslim ale, ze ve vetsine to bude mit kazdy pres RAM + Drzak TT nebo origos od navigace. Pripadne pouzdo na PDA z cinske vyroby nebo taky TT. Mam tuhle kobinaci pro PDA a bez problemu. Jen ji ted nepouzivam.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Já to taky dost řešil, i jsem přemýšlel o tom co psal Pitbull (i když RAM se nedá moc zamknout). Ale po výměně plexi má nové jiný sklon a už se tam navi moc nevejde, tak jsem jí dal na řidítka. Jinak ta hrazda by asi musela být chycená i do plexi, aby se to celé neklepalo.
Já mám folii na mapu na tankbagu a když dojde na nejhorší (použití navigace) tak jí tam šoupnu na mapu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já mám zamykatelný RAM na řidítku + zamykatelný držák na ZUMO 660 Touratech.
Je to bez problémů funkční.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Tohle sem taky řešil, ale protože mám 62st, která je orientovaná na výšku tak sem jako rozumný řešení zvolil dát ji na řidítka na RAM držák, protože to lešení by muselo být hodně vysoké a dost by se to klepalo. Neuzamykatelnost RAMu sem vyřešil tak že sem sundal tu origo křídlovou matku a hodil tam normální šestihrannou matici a klíč přidal do nářadí.
http://www.motoroute.cz/produkt/214-bcgps0000310000-navi-bag-m--vodeodolny-obal-na-gps.aspx
http://www.motoroute.cz/produkt/214-gps0064610500b-drzak-gps-na-hrazdu-riditek.aspx
takhle sem to vyresil ja a staci levna autonavigace za 500,- z aukra
na 1100GS mám udělané lešení, které je uchycené na třech bodech - na spodních šroubech pro plexi a na vrchnim šroubu držící rámeček světla, na tomto lešení mám přišroubovaný držák mojí autonavi tomtom a drží to perfektně, výhoda je, že při dešti nemusím gps schovávat, protože ji kryje plexi a je pořád na zorném poli očí...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS