Nejak nemuzu u nas na Morave narazit na prodejnu, kde by meli Uvex Enduro v provedeni Black/White Flat http://www.fc-mot...D=17236213
Natos pak velikost S nebo M. Nevideli jste nekdo nejaky kousek? Nevim co mi bude pasovat,tak to chci odzkouset, ale prej uz se Enduro nedela. Aspon v teto barve, co mi psali z posledni prodejny. Tak aspon nejaky kousek dohledat na odzkouseni a objednat za hranicema. Jinak mam po ptakach
milanosor přiložený následující obrázek:
[4.01Kb]
Upravil milanosor dne 24.08.2012 14:17
I pád na hubu je pohyb kupředu
Helmu resim tak mesic, tak mozna proto jsem to zasklil. Ale vypada to,ze v Nemecku je jich stale dost, tak se to pokusim doresit. I tak diky za info
I pád na hubu je pohyb kupředu
Doporučuji koupit o velikost větší. Měl jsem shark M a tady jsem ji dostal na hlavu, přišla mi akorát ale po dvou hodinách začla tlačit a za dalších 10minut to nešlo vydržet... jsem jí musel prodat a koupit o číslo větší... navíc po Mku je větší skořepina
HonzaGS-SV napsal:
Doporučuji koupit o velikost větší. Měl jsem shark M a tady jsem ji dostal na hlavu, přišla mi akorát ale po dvou hodinách začla tlačit a za dalších 10minut to nešlo vydržet... jsem jí musel prodat a koupit o číslo větší... navíc po Mku je větší skořepina
S tím tlačením mám stejnou zkušenost.. Ale věřil jsem jí a po pár dalších jízdách se vymáčkla a teď je to v pohodě.
Takže bych spíš doporučil vzít normální velikost a těch pár jízd pak přetrpět
jezdil jsem s ní půl sezóny a nepovolila... a slyšel jsem to tu u x lidí... opravdu radši o číslo větší... jinak helma je to parádní, velké zorné pole, tichá, kšilt super, lehce tónované plexi... opravdu paráda... ale radši o číslo větší...
HonzaGS-SV napsal:
jezdil jsem s ní půl sezóny a nepovolila... a slyšel jsem to tu u x lidí... opravdu radši o číslo větší... jinak helma je to parádní, velké zorné pole, tichá, kšilt super, lehce tónované plexi... opravdu paráda... ale radši o číslo větší...
souhlasim,ta helma je paradni,koupil jsem jednu z poslednich nekdy v dubnu pred odjezdem do maroka. Prvni 3 dny si hlava a zejmena usi zvykali na tesnejsi prostor,pak si to sedlo a ted si v ni rochnim... A plexi - subjektivne mam pocit,ze je mnohem lepsi nez u Sch. C3
Upravil bluesbery dne 24.08.2012 19:54
Já ji mám, vel. XXL. Chtěl jsem i verzi SLT, ale má zřejmě trochu jiný tvar, protože jsem ji vůbec nenatáhnul na kebuli...
Takže určitě nekupovat jenom tak, chce to vyzkoušet.
Tak jsem to dohledal, kupoval jsem ji 13.4. 2012
Uvex Enduro Grey Flat - L - Skladem
1ks
4399,- Kč
Měl jsem počkat...
Upravil bluesbery dne 24.08.2012 21:02
Tak jsem asi pekne v haji.Prolez jsem hodne stranek,ale bilo cerna jen XS nekde obcas S, ale trebas M je asi uz nedostatkove zbozi u vsech typu. Jedine na FC moto maji jeste Carbonku v Mku jinak prd. Jestli se tam o vikendu dostanu, zkusim Brnenskou Motogaraz, jestli nahodou na halvu nedostanu Sko. Vsechny helmy mam Skove ale bez zkouseni si to nelajznu I pád na hubu je pohyb kupředu