Ahoj, prestal mi ukazovat tlak v pneu a to v obou kolech najednou. Zkusil jsem i dofouknout ale nic. Je to 2010, zaruka mi skoncila pred mesicem. Kde muze byt chyba???
V kolech jsou snimace tlaku v nich je baterie ale to by to blblo postupne a ne naraz.. a pod seem spolujezdce je snimac . Musel bys sundat ten stribrnej plast je to az vzaxu u svetla.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Renek - určitě zajeď na diagnostiku, tak jak ti psal servisák. Může to být víceméně prkotina a softwarová záležitost buď přímo v RDC(+alarm), ZFE modulu, palubovce (se kterým je RDC "provázáno" ).
Další věc - jestliže ti záruka skončila před měsícem a ty jsi jezdil na servisní prohlídky k dealerovi, tak bych neházel flintu do žita. Zajel bych do BMW a určitě by ti vyšli vstříc. Kdyby se něco muselo měnit, tak by se to dalo minimálně řešit kulancí.
Upravil Tonda dne 04.10.2012 07:08
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Dikes chlapi. Dneska jsem to zkusil a zas to jede v pohode. Nejak se to probudilo. Ale uplne mi odeselten prepinac svetel. Bude tam nejspis vadny kontakt
Dneska jsem byl v Hradci Králové ve Stratosu a nechal jsem si přehrát software.Je to nejjednodušší řešení a asi i nejlevnější.Stálo to 14 stovek.Baterky ve ventilkách vydrží tak tři roky a jeden ventilek se snímačem stojí 2500k s tím,že stejně musíš ke kompu,aby ti ti spárovali.Takže ode dneška jsem bez kontroly tlaku v kolech.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Dneska jsem byl v Hradci Králové ve Stratosu a nechal jsem si přehrát software.Je to nejjednodušší řešení a asi i nejlevnější.Stálo to 14 stovek.Baterky ve ventilkách vydrží tak tři roky a jeden ventilek se snímačem stojí 2500k s tím,že stejně musíš ke kompu,aby ti ti spárovali.Takže ode dneška jsem bez kontroly tlaku v kolech.
Jo jo vyřešil jsem to taky takhle asi před 2 lety a od té doby náramná spokojenost a pokoj od varovné kontrolky. Ta čidla v kolech za ty prachy opravdu nestojí...
Pája