Ahojte,
mám oblečení PSI - bunda super i teď v chladnu, ale nechápu proč do kalhot nedělají teplou vložku?? Mám na sobě 2 Moiry,ale pořád je to trochu málo. Chtěl bych nějaké teplejší termo spodky (pro jízdu kolem 0-5 st.C). Můžete doporučit?
Máme na krámě nový mikrofleece prádlo (triko s dlouhým rukávem a stojáčkem + spodky) od Stadlera. Mělo by to bohatě stačit. Je to jen asi 1mm tlustý ale hřeje to pekelně.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kloss napsal:
Pokud máš dost volné kalhoty, doporučuju zateplovací vložky do maskáčů vz.85. V armyshopech od 50-ti Kč.
V humusácích jsem docela zmrzal a pro dlouhány nebyly k mání
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jezdím na moto celou zimu (podotýkám že ne denně).Jezdím i na delší vícedenní výlety a mám spodky a triko Devold,ne tom windstoper Rukka a na tom Pharao.
A nikdy mi nebylo zima.
Jojo přesně tohle akorát mám celý zelený a kudličku sem k nim dostal taky jinak často se mi stává že musím být celý den venku a moje kombinace je dospod tohle prádlo na nohy jen montérky a oranžový ponožky od pardála a na vrch 3vrstvou fleecovou mikinu a uplně navrch lehkou softshellku nebo jen větrovku. Nepotím se, nejsem nafouklej jak kačer a zima mi taky není.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
V kalhotech od Pardala s teplou i nepromokavou vlozkou jsem jel 150km v -4°C naprosto bez problemu.A mam vyzkouseno,ze pro pocit tepla v mrazu je dulezitejsi ta nepromokava vlozka vic nez ta tepla!
Upravil vevis dne 20.11.2012 21:35
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jezdim podobne jak Vlastimil,jen v jinych znackach, mam moiru(ale ten devold bude lepsi) a pres to windstoper coldkillers a zima mi neni. Mam i teplou vlozku do kalhot,ale nepouzivam ji....
Aktualne 1250 GSA HP
já používám moiru plyš a duo, nebo devold spirit, podle toho jaká je zima ta moira plyš je z toho nejteplejší
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Já když jsem moto letos kupoval, rozhodně jsem nepočítal s tím, že budu jezdit pod 20 stupňů a nic zimního nekupoval.
Teď když to na mne přišlo s úspěchem jsem použil kalhoty na kolo pod moto oblečení při venkovní teplotě kolem nuly.
Jsou úplně ideální, celkem odolné větru, zesílené v exponovaných partiích, zevnitř jsou chlupaté a teplé, jsou až pod chodidla, nahoře až ke kozám...
Na kole s nimi jezdím nad nulou a dole nic jiného nepotřebuji.
Pravda, levné nebyly, tuším 1300 Kč.
Ale nahoře je to horší.
I když spojím kalhoty s bundou,furt mám pocit, že mi táhne na ledviny. Takže bez pořádného ledviňáku (spolu s moirou a pořádným cyklotrikem) ani ránu.
Věř Devold. Při těch cenách co tady lítaj kolem motorek to je normál. Spokojenost maximální, to jsem jezdil v Moiře, zkoušel TT vychvalovanou Rukku, a i jiné. S Devoldem jezdím na ryby, řežu dřevo v lese a pod. Jsi jako v peřince a i když se jedinec prací upotí, tak to nesmrdí. Pro mě
všude dobře.....doma GSA