Podívejte se na poslední příspěvky registrovaného člověka s nickem michal krtek.
Co kus, to perla. Kdyby se tomu dalo alespoň zasmát, ale tohle je spíš k pláči. Hodně lidí už mu napsalo, že není normální atd.
Navíc jste si možná všimli, že jednou pro svůj inzerát použil mou fotku (z mého inzerátu na tu samou věc). Byl napomenut Vevisem a ten i fotku od inzerátu odmazal.
xHackerM napsal:
Hlídá tady nějaký z moderátorů plevelení fóra?
Podívejte se na poslední příspěvky registrovaného člověka s nickem michal krtek.
Co kus, to perla. Kdyby se tomu dalo alespoň zasmát, ale tohle je spíš k pláči. Hodně lidí už mu napsalo, že není normální atd.
Navíc jste si možná všimli, že jednou pro svůj inzerát použil mou fotku (z mého inzerátu na tu samou věc). Byl napomenut Vevisem a ten i fotku od inzerátu odmazal.
No uvažte sami...
Na základě čeho (jakého pravidla), by se také příspěvky měli mazat? Netroufám si posuzovat takové příspěvky. Nikdy nevíš, zda nebyly myšleny např. ironicky a s nadhledem.
Jasný, každý píše nesmysly, ale on snad nenapsal nic k věci, jen samý kecy a většinou ještě mimo mísu.
Ne že bych s tebou nesouhlasil, to zas jo.. ale vem si, že kdyby se šlo do důsledku, tak takový Emil by měl za ty roky max 25 příspěvků... a Hicks 28
Upravil bluesbery dne 06.03.2013 22:31
Jasný, každý píše nesmysly, ale on snad nenapsal nic k věci, jen samý kecy a většinou ještě mimo mísu.
Ne že bych s tebou nesouhlasil, to zas jo.. ale vem si, že kdyby se šlo do důsledku, tak takový Emil by měl za ty roky max 25 příspěvků... a Hicks 28
Vsiml jsem si toho, Saso
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
TomasTT napsal:
Hele já ty počty příspěvků neřeším. Opravdu to není podmínka.
cim vic prispevku, tim vetsi pindour.
Jsem rad, ze ses s tim uz srovnal
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak tohle by mi tak nevadilo, alespoň když tam někdo napíše volovinu , tak to někdo opraví. Jinak si toho nikdo nevšímá a odpověď autor nedostane. Mne více...irituje když si na celé straně někdo vyřizuje svoje účty. kdyby to šlo, přesuňte to na vlákno /např. aréna/ s odkazem, ať se tam dohadují. někdy to bývá zajímavý, takže kdo chce si tam přejde. Samozřejmě nevím jak je to složitý, mě dělá problémy třeba jen zkomprimovat a přesunout foto.