Na poslední roudbukovce, co tyhle klucí slovenský dělali, jsem byl na 12GS sedmý. A přesto mi pinďour vyrostl o 30 čísel. Za sebou jsem nechal dost káteemek, mezi GS první ... chci tím říct jen, že nutně nemusíš vylézt na bednu, abys měl pocit vítěze nebo alespoň vnitřního uspokojení. Nebo ne?
Proto zase pojedu třeba k Sadílkovi na triatlon, protože když už budu např. předposlední jako vloni, budu šťastnej, že jsem si pěkně zajezdil, hrábnul si na dno (a jako že vloni fakt jo) a pobyl s partou blbečků, se kterými je minimálně sranda. V RO to nebude myslím jiný. Poslední ročník byl velice chválen.
No ... teď mám 950SER ... tolik jen k vývoji ambic
Co napsat, souhlas se Sadochem i dokturkem, mam podobne zkusenosti. Je to o hlave a dovednostech, ale nejak projet se da i na beznym, neupravenym gs opravdu hodne a kolikrat je to vetsi uspokojeni bejt s tim v puli pole, nez patej na nejakym specialu.
Ja jsem za posledni rok narazil na hlavni limit - kdyz je hodne bahna, coz se mi postestilo na dost akcich. To pak kombinace 19ka, telelever a ctvrt tuny moc nepomaha a na tom limitu stroje jses raz dva a uz to takova zabava neni. Za vsech ostatnich podminek je to ale uplne v poho.
Upravil morabo dne 24.07.2013 22:55
Maiali nel Fango!
Lihor napsal:
[quote]sadilek napsal:
Není to žádnej masakr.Jel jsem to minulej rok na 1150GS.Jen musíš přizpůsobit styl jízdy.
Takže tam nemusíš jezdit nějakejma potokama a rvát motorku přes stromy a kameny?
Ne nic takového tam nebylo,je to spíš o kamení,výjezdy a sjezdy a docela
rychlý šotolinový cesty.Pár bahnitejch míst taky bylo,ale jen krátký úseky.
Jestli máš výdrž přihlaš se do Race,já byl hodnocenej ve hrochách.Ale ani celkově
jsem nebyl zdaleka poslední.Bylo to pěkný rallye,kde nemusíš zevlovat do roadbooku a můžeš se plně věnovat jízdě.
to je moc pěkný...ale asi bych se pořád vále s mojí výškou...když zastavit..musím vědět kde jinak se terénu nebojím..ale závody nevím..jinak super
http://czunici.ra...