Ahoj svoji moto mám teprve krátce, řeším víc věcí najednou, ale njduležitější mi přijde dobré osvětlení a to přídavné. Moje otázka je jaké...led nebo halogenové a mlhové nebo dálkové. Nevím jak často akde budu jezdit, silnice 90% terén 10% zezačátku pozeději se to možná začne vyrovnávat, takže jaké osvětlení kde využiji a bude mi opravdu k něčemu platné. Díky za názory. Jinak toto forum je opravdu výborné, už jsem dostal pár dobrých a upřímných rad, s forem na auta (audiforum) se to nedá srovnat......jinak opravdu se přiznám auto mám audi....:-)
Mám xenon a mlhovku od TT. Asi 2 roky. Xenon jsem použil jednou, mlhovku asi 3x. Letos jsem přidal dvě diodovky a ty svítí pořád. Od Zetora (né, bylo to od Šreka) se dají koupit za rozumný peníz a není ti líto se s nima vyválet. Asi bych šel cestou napřed diod a potom přidat i něco dalšího. Ale je to věc názoru. Já jsem zjistil, že prostě nejvíc používám ty diodovky.http://jarys73.ra...C_0031.jpg
Ovšem mám pouhou 1100GS
Upravil Medik dne 29.08.2013 17:01
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Mám xenon a mlhovku od TT. Asi 2 roky. Xenon jsem použil jednou, mlhovku asi 3x. Letos jsem přidal dvě diodovky a ty svítí pořád. Od Zetora se dají koupit za rozumný peníz a není ti líto se s nima vyválet. Asi bych šel cestou napřed diod a potom přidat i něco dalšího. Ale je to věc názoru. Já jsem zjistil, že prostě nejvíc používám ty diodovky.
Medik napsal:
Mám xenon a mlhovku od TT. Asi 2 roky. Xenon jsem použil jednou, mlhovku asi 3x. Letos jsem přidal dvě diodovky a ty svítí pořád. Od Zetora se dají koupit za rozumný peníz a není ti líto se s nima vyválet. Asi bych šel cestou napřed diod a potom přidat i něco dalšího. Ale je to věc názoru. Já jsem zjistil, že prostě nejvíc používám ty diodovky.
Já nic neprodávám...
Jsem si tě splet se Šrekem. Sorry. Když tady už prodává každej něco, ty třeba baterky ne?
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Já nic neprodávám...
Jsem si tě splet se Šrekem. Sorry. Když tady už prodává každej něco, ty třeba baterky ne?
Baterky no... Světla bych uměl taky...Hella Micro DE...
Upravil zetor dne 29.08.2013 16:58
To je to samé co má TT ne? Ale pro mě už je to jedno, když to všechno zapnu, svítím jak vánoční stromeček
Ja mel mlhovky hella micro DE co prodava zetor sice v baleni od TT,ale daji se sehnat podtatne levneji,jen bez montazni sady. Bylo to presne co jsem potreboval, na dalkovy se mi nezdalo, ze by to svitilo nejak spatne,na tlumeny uz ano, tak jsem k tomu zapinal mlhovky a mel jsem po problemu. Sviti tesne pred motorku a vic do stran(asi taky zalezi na nastelovani) ale presne tak mi to vyhovovalo. Vic jsem nepotreboval resit. Mozna nejaky led co ted prodava pro zmenu Pardal budou lepsi, ale nemam zkusenost.
brtnik napsal:
Ja mel mlhovky hella micro DE co prodava zetor sice v baleni od TT,ale daji se sehnat podtatne levneji,jen bez montazni sady. Bylo to presne co jsem potreboval, na dalkovy se mi nezdalo, ze by to svitilo nejak spatne,na tlumeny uz ano, tak jsem k tomu zapinal mlhovky a mel jsem po problemu. Sviti tesne pred motorku a vic do stran(asi taky zalezi na nastelovani) ale presne tak mi to vyhovovalo. Vic jsem nepotreboval resit. Mozna nejaky led co ted prodava pro zmenu Pardal budou lepsi, ale nemam zkusenost.
U těch ledek je problém akorát s homologací. Ale na to peču, svítí to dobře, mám to zapojené extra a vždycky to mohu prohlásit za pracovní světla. Rakousku a podobných zemích je mám na silnicki přes den vypnuté. Pro sichr.
zetor napsal:
Mně se líbí, že ty Helly svítí oproti LEDkám stejně jako hlavní světlo...
V noci jsou fakt znát...(Já teda jezdím se zapnutýma pořád)...
Jo, mají jinej kužel. Nesvítí špatně. Ta mlhovka mě docela bodla v lese v Rumunsku. Dálka použít nešla, bo by kluci předemnou nic neviděli.
o.k. díky za názory. Je tedy tady někdo jak jste psali kdo nabídne toto osvětlení, napíše cenu a co všechno je třeba k tomu ještě dokoupit. Jak náročná je montáž atd...Díky
Pánové našel jsem tyto světla
http://bmw-trade.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=16&products_id=1629
máte s nimi někdo zkušenosti, jsou kombinované dálka, mlhovka a vyřešiloby to můj problém ty a nebo ty???
Také by mě zajímalo jaký vypínač se na ně vlastně používá, když by musel mít tři polohy.
Díky