Zdar, kde si můžu nechat vyvážit přední kolo z BMW F650GS Dakar? Je tam "enduro" ráfek, na který se (podle tvrzení maníka z Pneuboxu) nedají přilepit normální závažíčka - prý spolehlivě odpadnou. Vyvažuje se to pak závažíčky na drátech, ale ty zas nemají všude - přinejmenším v Pneuboxu ne...
Takže moje otázka - kde v Brně nebo okolí mi to je někdo schopný vyvážit pomocí závaží na drátech?
ja mam na rafku lepici zavazicka drzi v pohode, chce to ale pouzit tenci a delsi pasek a nalepit to "od hrany k hrane" a natvarovat to dle profilu rafku
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
endurokola zvlaste se spunty neni potreba vyvazovat....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
endurokola zvlaste se spunty neni potreba vyvazovat....
Ne? No, videl jsem ojetou nevyvazenou E09 od Mitasu - na jedne strane to bylo dohladka, na druhe 3-5 mm spunty.
A ja nemam spunty - pro me jezdeni by byly spis nevyhodne
pokud se jezdi na ostrem enduru pouze teren tak to vyvazovat obvykle treba neni, ale pokud s tim jezdis i po silnici i treba pres 150 tak je dobre to aleson cca vyvazit chce. setri se tim loziska, gumy a obcas i nervy
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Ted jsem si to nechal dělat. Mám nalepovací jako na autě a vždycky jsem měl a žádnej problém.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015