Chystám se příští týden do skotska a chci si vzít kvůli GoPro a fotkám sebou malej noťas - kde ho vozíte a jak ho máte ochráněnej, trošku se bojím ho jen tak dát do kufru kvůli vibracím a otřesům. Máte někdo nějakej tip?
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal:
Chystám se příští týden do skotska a chci si vzít kvůli GoPro a fotkám sebou malej noťas - kde ho vozíte a jak ho máte ochráněnej, trošku se bojím ho jen tak dát do kufru kvůli vibracím a otřesům. Máte někdo nějakej tip?
Celej balkan v pohode prezil zabalenej v mikine a na stojaka mezi oblecenim v kufru
Tom_P napsal:
dost se mi osvedcilo bezny pouzdro z tlustsiho neoprenu.
a klidne pak jeste do te mikiny.
Upravil hicks dne 05.09.2013 08:37
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
taky neoprenovy pouzdro.
Obyc notas jsem vezl prez celou stredni Asii a vydrzel v poho.
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Na vibrace a otřesy je to ve vypnutém stavu docela odolné. Jestli chceš mít jistotu tak ho povoz ještě před dovolenou. Co se má uklepat se uklepe :-)
Pokud nemáš nějaký odolný typ s magnesiovým šasí tak je nejdůležitější aby Ti nic nemohlo promáčknout kryt displaye.
Scarabeus napsal:
Na vibrace a otřesy je to ve vypnutém stavu docela odolné. Jestli chceš mít jistotu tak ho povoz ještě před dovolenou. Co se má uklepat se uklepe :-)
Pokud nemáš nějaký odolný typ s magnesiovým šasí tak je nejdůležitější aby Ti nic nemohlo promáčknout kryt displaye.
blby je drhnuti klaves o displej...
a jistotu povozenim moc neziskas.. vyklepavani napr. sroubku je fakt pozvolny, co jsem tak videl.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Před třema rokama sem v práci dostal Asus EEE a to co se mnou už zažil bych nikomu nepřál . Vozim ho na motorce, nosim po střechách , x -krát mi do něj nasněžilo a napršelo, nějaký to rozlitý pivo už taky bylo no a potvora furt funguje
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.