Loni jsem jeli na Hardeg -Rakousko a letos to asi zopakujeme... chceme z toho udělat tradici.. Něco jako zavírání sezony. Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
ja dam asi trochu krusny hory... sidlim ted docasne v Lounech.
ale neni to jisty.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No plánuji vyjet v 11 plus mínus... přes hatě asi.. na hardeg, tma dát cafe.. oběd? a pak projet kousíček pohraničí a domů :-) Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
V pátek po odvolení jsem odpoledne vyrazil do podkrkonoší za kamarádem - cca 200km. V sobotu ráno z podkrkonoší různejma "zkratkama" za dalším kámošem na Šumavu (cca 400km) a odtud cca v 17,30h přesun domů za rodinou a odpočívat (cca 390km) - ač mě teď drtí nějaká "choroba", tak to bylo úžasný podzimní sólo svezení a vyčištění si hlavy. http://tonda1200....6.10.2013/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Taky jsem toho tento vikend dost najezdil na 80 g/s PD.Celkem 580km,z toho dnes 320km.35km byla ,,zkratka"pres Libavu,kde jsem jezdil po lesych a 1,5h jsem nevedel kde jsem.A kvuli zavoram jsem mel docela problem z toho prostoru na severni strane vyjet.Pritom na jizni strane kde jsem tam vjel byli zavory otevrene.
Upravil vevis dne 27.10.2013 20:57
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tonda napsal:
V pátek po odvolení jsem odpoledne vyrazil do podkrkonoší za kamarádem - cca 200km. V sobotu ráno z podkrkonoší různejma "zkratkama" za dalším kámošem na Šumavu (cca 400km) a odtud cca v 17,30h přesun domů za rodinou a odpočívat (cca 390km) - ač mě teď drtí nějaká "choroba", tak to bylo úžasný podzimní sólo svezení a vyčištění si hlavy. http://tonda1200....6.10.2013/
Koukám že jsi byl ve Všerubech u Kaufnera,a po cestě domů jsi se stavil na odpočívadle nad Soustovem(jestli se nepletu) odkud je za pěknýho počasí krásná vyhlídka na Šumavu
vevis napsal:
Taky jsem toho tento vikend dost najezdil na 80 g/s PD.Celkem 580km,z toho dnes 320km.35km byla ,,zkratka"pres Libavu,kde jsem jezdil po lesych a 1,5h jsem nevedel kde jsem.A kvuli zavoram jsem mel docela problem z toho prostoru na severni strane vyjet.Pritom na jizni strane kde jsem tam vjel byli zavory otevrene.
vevis napsal:
to zas cestinar place...
Mně to tady kupodivu nevadí, narozdíl od motorkari.cz.
Dneska a včera ani kilometr.
červenej Elf