Zdravim. Koupil jsem si druhou sadu kol bez ABS kroužků -ty jsem dokoupil později. S předkem nemám problém, ale zjistil jsem že ten zadní na kolo nepasuje i když prodejce psal že to je na i 1150GS/A.
Já mám motorku 1150 (2003) a kolo je na 1100.
Je nějaký rozdíl mezi kolem na 1100 a 1150? Myslel jsem že jediný rozdíl je, že 1150 má společné díry pro kotouč a ABS kroužek, kdežto u 1100 má každý svoje díry.
Změřil jsem to šuplerou a středy sousedních der pro šrouby na kole jsou od sebe 11,7cm ale ten ABS kroužek je má od sebe 12cm.
Když seženu ten menší kroužek, bude pak fungovat to ABS? Pokud ano, nemá doma někdo k prodeji jeden zadní?
já jsem koupil konkrétně tento http://www.ebay.d...58a35178b6
stejný typ kroužku mám i na motorce (rozteč jsem neměřil).
Ale jak jsem psal výše, "nové" kolo má rozteč 11,7cm a ten kroužek má 12cm.
Když seženu stejný "tvar" ale s roztečí 11,7, pobere to ten ABS senzor?
Kasak napsal:
Teď jsem si to přečetl ještě jednou. Rozdíl je 3 mm,tak se podívej na přední kolo,kolik je tam. Třeba je zadní jiný.
než jsem na přední namontoval kotouče a kroužek, tak jsem tam zkusil přiložit tento a taky neseděl proti dírám.
ráno zkusím změřit jaké rozměry mají kola a kroužky z 1150.
Joe napsal:
Já mám kroužek se zuby. Pokud máš díry, tak je to pasé
Tak nic. Ja mam diry.
Ps:meril jsem ten stavajici krouzek na zadnim a tam je dle ocekavani taky 11, 7cm
Ps2: nemuze ten 12cm byt na predni 21" kolo?
Tak znovu, kdyby se nekomu doma valel ABS krouzek (roztec 11, 7cm, musi mit diry ne zuby)na zadni kolo pro 1150, rocnik 2003 s dualem a posilovacem tak bych ho koupil.
Joe napsal:
Já mám kroužek se zuby. Pokud máš díry, tak je to pasé
Tak nic. Ja mam diry.
Ps:meril jsem ten stavajici krouzek na zadnim a tam je dle ocekavani taky 11, 7cm
Ps2: nemuze ten 12cm byt na predni 21" kolo?
Tak znovu, kdyby se nekomu doma valel ABS krouzek (roztec 11, 7cm, musi mit diry ne zuby)na zadni kolo pro 1150, rocnik 2003 s dualem a posilovacem tak bych ho koupil.
Diky
21" má jen jiný ráfek. Střed je stejný,protože se všechny ty kola přeplétají z PD, nebo starších modelů GS.
Upravil Kasak dne 30.03.2014 15:19
Když je hlad,je i husa dobrá.